KAM-coördinator
Roosdom Tijhuis
Rijssen, NL
4 dagen geleden

Jouw baan

Je levert een belangrijke bijdrage aan de bewustwording van veiligheid, kwaliteit, arbeid en milieu en je bent verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van managementsystemen, waaronder invoering van de Wet KwaliteitsBorging.

Je stimuleert de organisatie om met name het primaire proces te optimaliseren. Je neemt het voortouw bij het opstellen van uitvoeringsplannen op het gebied van kwaliteit en milieu en je zorgt ervoor dat jouw collega’s goed geïnformeerd zijn, zodat de plannen op de juiste wijze worden uitgevoerd.

Invulling geven aan project overstijgende acties uit diverse disciplines ter versterking van de bedrijfsvoering maakt een belangrijk deel uit van jouw takenpakket.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt minimaal HBO werk- / denkniveau;
 • Aantoonbare kennis van kwaliteit, veiligheid, (milieu)wetgeving en vergunningen;
 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré
 • Wat mag je van ons verwachten?

  Wij bieden je een fijne werkplek met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Naast een 40-urige werkweek biedt Roosdom Tijhuis een ontspannen werksfeer met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

  Onze bedrijfscultuur is te beschrijven als no-nonsense, nuchter, korte lijnen. Je krijgt een prima salaris en de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden van de CAO Bouw & Infra.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier