IT Program Manager
Action
Zwaagdijk-oost, NL
4 dagen geleden

IT Program Manager

We zijn op zoek naar een IT Program Manager met voldoende ervaring in het Supply Chain domein. Iemand die de vaardigheid beheerst om een tactisch overzicht te houden, de waarde van belanghebbenden vergroot, en dit te combineert met een scherp begrip van details.

Iemand met een pragmatische, niet-zakelijke instelling en het leuk vindt om programma's te leiden in een uitdagende omgeving die veel mogelijkheden biedt voor verdere verbeteringen.

Supply Chain speelt een sleutelrol om Action's bedrijf succesvol te laten draaien en ervoor te zorgen dat het efficiënt wordt geschaald om toekomstige groei te ondersteunen.

Om deze doelen te bereiken, worden programma's opgezet die sterk afhankelijk zijn van de tijdige levering van nieuwe technologische mogelijkheden.

Ben je klaar om ons team te komen versterken? Ga jij ervoor zorgen dat onze organisatie internationaal vlot kan blijven groeien en kan blijven streven naar optimalisatie?

This is your daily action

Als IT Program Manager ben je verantwoordelijk voor het leiden van technologie bij het leveren van nieuwe technologiemogelijkheden voor de supply chain van Action.

Je werkt voor IT en werkt dagelijks nauw samen met Supply Chain- en Technology partners om jouw programma's op te zetten, te beheren en succesvol aan te leveren.

Je rapporteert functioneel aan het uitvoerend management van Steerco's. Je werkt feitelijk, transparant en proactief om ervoor te zorgen dat de overeengekomen doelstellingen blijven zoals gepland.

Je maakt deel uit van het team IT Projects & Portfolio en je rapporteert rechtstreeks aan Hoofd IT Projects & Portfolio.

Naast je functie als IT Program Manager, speel je een sleutelrol in het proces van het opzetten en onderhouden van de Supply Chain - Technology projectportfolio.

Dit portfolio omvat alle projecten en initiatieven in de verschillende stadia van uitvoering. De focus ligt op het behouden van een geïntegreerd zicht op projectafhankelijkheden, op tijd opstarten, en het verbeteren van Supply Chain en IT-samenwerking.

Dit wordt jouw team

Onze IT-afdeling levert toegevoegde waarde in teams voor Digital IT, Core IT, Data Analytics & Business Insights, Portfolio- & Projectmanagement, Architectuur en Service Management & Security.

We hebben een heldere IT-visie en vertalen die naar concrete innovaties. Onze projecten realiseren we met meer dan 350 IT-specialisten die op dagelijkse basis voor ons aan de slag zijn.

Om de uitdagingen en uitbereidingsplannen binnen Action bij te houden, hebben we het beste talent nodig. Wil jij met moderne technologieën werken aan uitdagende projecten binnen de dynamische retail wereld? Take Action!

Nieuwsgierig naar je nieuwe collega’s? Duncan Schoen gaat graag met je aan de slag!

Dit ben jij

Als IT Program Manager ben je analytisch sterk, creatief en beschik je over senior projectmanagementvaardigheden. Je hebt een servicegerichte, proactieve en no-nonsense instelling en bent in staat inhoudelijk te communiceren en samen te werken op verschillende (internationale) niveaus binnen de organisatie.

Daarnaast heb je een duidelijke visie en weet je deze uit te voeren. Een positieve en proactieve houding richting verandering en innovatie is daarbij essentieel.

Onze formule met een verrassend compleet assortiment en scherpe prijzen vraagt ook om een ondernemende, kritische en pragmatische houding met een hoog kostenbewustzijn.

En verder :

 • Minimaal 8 jaar werkervaring als IT Program Manager met aantoonbaar trackrecord;
 • Ervaring binnen de Supply Chain / Retail branche is vereist;
 • Functionele systeemkennis van SAP is een belangrijk pluspunt;
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels (in woord en schrift);
 • Kennis van de Duitse en / of Franse taal is een pre.
 • Wat we bieden

  We openen wekelijks winkels in binnen- en buitenland. De snelle groei maakt van Action een succesvolle organisatie met een snelle ontwikkeling en de verwachting is dat de afdeling nog meer zal uitbreiden, zodat er volop doorgroeimogelijkheden zijn.

 • Marktconform salaris op basis van 38-urige werkweek;
 • Bonusregeling gebaseerd op persoonlijke en zakelijke doelstellingen;
 • Long term bonus pakket;
 • Een laptop en een telefoon;
 • 15% werknemerskorting op aankopen bij Action.
 • Lease Auto
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier