Moderne uitvoerder woningbouw
Eminent
's-Hertogenbosch, NL
3 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als Uitvoerder begin jij de dag met een bak keetkoffie. Je collega's stromen binnen en jij hebt de planning bekeken. Na een korte dagbespreking weet iedereen wat hem te doen staat.

Het is aan jou om de kwaliteit in de gaten te houden, de planningen, het contact met de onderaannemers en uiteraard het projectteam : samenwerking met de werkvoorbereider en projectleider.

Met jou is het cirkel rond en samen met je collega's realiseer je diverse projecten : van woningbouw, tot bedrijfsruimten en utiliteitsbouw.

Interesse? Neem contact op met Filip Martens, 06 - 18 25 71 31, f.martens eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Een MBO of HBO diploma Bouwkunde
 • Werkervaring als Assistent-Uitvoerder of Uitvoerder
 • Je bent meegegaan met de tijd en bent bekend met LEAN & BIM
 • Het werken in een team is waar jij energie van krijgt
 • Bedrijfsomschrijving

  Dit bouwbedrijf heeft een divers orderportefeuille. Zij realiseren woningen, bedrijfsruimten, utiliteitsgebouwen, ziekenhuizen en zelfs in de retail hebben zij een aantal projecten.

  Het is een midden tot grootbedrijf met circa 125 trouwe medewerkers. Er heerst een familiecultuur en dat blijkt uit de omgang tussen het personeel.

  Drempels zijn er niet. Ze werken vaak met vaste klanten wat zorgt voor stabiliteit en een financieel gezond bedrijf. Begin 2018 zijn ze begonnen met moderniseren waarbij zij flink inzetten op BIM en LEAN.

  Deze organisatie wil al haar collega's hier het liefst in betrekken. Samen werken, betekent samen groeien! En dat dus op alle vlakken, waaronder dus ook modernisering en tegelijkertijd jouw ontwikkeling.

  Wil je hier meer over weten? Bericht ons!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vastcontract
 • Afhankelijk van jouw ervaring in de projecten : een salaris van €3.250 tot €4.000,-
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden : Bouwpensioenfonds en 41 vakantiedagen
 • De beste collega's!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier