Client Manager
Aon
Rotterdam, NL
5 dagen geleden

In het kort

De afdeling Aon Global Client Network zoekt momenteel een client manager met kennis van inkomensverzekeringen, de zorg, gezondheid en vitaliteit.

Heb je ervaring met het adviseren van management of directie op dit vlak? Dan past deze functie bij jou.

Jij brengt mee

 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal
 • Hbo werk- en denkniveau
 • In bezit van Wft-basis, inkomen en schade zakelijk (of bereid deze te behalen)
 • Je vindt bij ons

 • Goede thuiswerkmogelijkheden
 • Diepgang en de mogelijkheid je kennis verder te verbreden
 • Werken in een hecht team
 • Erik Pruysen Recruiter

  erik.pruysen aon.com

  linkedin.com / in / erikpruysen

  Zo ziet jouw dag eruit

  Waar kom je te werken?

  Ons Team

  Je komt te werken voor de afdeling Aon Global Clients Network (AGCN). Dit is een divers team van zo'n 30 collega's, verspreid over onze kantoren in Rotterdam en Amsterdam en kent een sterk internationaal karakter.

  Aon Nederland

  Wij zijn de toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. We analyseren risico’s, geven advies, zorgen voor de (financiële) oplossing en staan klanten bij als bij een incident de bedrijfscontinuïteit wordt bedreigd.

  Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen.We hebben de unieke kans om de absolute topspeler in Nederland te zijn. Met onze historie, kennis van inhoud en markten en bundeling van krachten zetten we een organisatie neer, die gaat voor resultaten behalen, pro actief helpen en ondersteunen en kansen creëren en benutten, zowel voor onze klanten als voor onszelf.

  In Nederland heeft Aon 14 locaties met 2.500 medewerkers.

  Aon Wereldwijd

  Het bedrijf maakt deel uit van Aon plc in Londen, Verenigd Koninkrijk. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 50.

  000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon plc is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York.

  Wat neem je mee?

 • In het bezit van Wft-basis, inkomen en schade zakelijk of bereid deze binnen korte tijd te behalen;
 • Je hebt kennis van thema's zoals inkomensverzekeringen, vitaliteit en gezondheid;
 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Zeer goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent commercieel sterk;
 • Wat bieden wij jou?

  Een zelfstandige en dynamische baan met volop ruimte en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Hierbij bieden wij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste 13e maand en een bonusregeling.

  De functie is ingedeeld in salarisschaal 12. De uiteindelijke inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Bekijk hieronder de vacatures

  Accountmanager MKB

  Als Accountmanager Bouw & Infra ben je verantwoordelijk voor acquisitie van nieuwe relaties en het onderhouden en uitbouwen van de relaties met bestaande klanten binnen de sectoren Bouw- & Infra.

  Je bent op de hoogte en volgt de bewegingen en ontwikkelingen en ziet waar commerciële kansen liggen. Daarbij signaleer je de behoefte van de (potentiële) klant en zet je leads om in opdrachten.

  Amsterdam 38.75 uur €3.250 - €5.800

  Interne Accountmanager Regio Noord-West

  Je bent communicatief vaardig en daardoor een goede gesprekspartner voor de klant. Je bent gedreven om tot de beste oplossing voor de klant te komen op het gebied van schade- en inkomensverzekeringen.

  Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder!

  Amsterdam 38.75 uur €2.600 - €4.000

  Accountmanager TP Nederland

  Als Accountmanager TP Nederland ben je verantwoordelijk voor acquisitie van nieuwe Tussenpersonen en het onderhouden en uitbouwen van de portefeuille van bestaande Tussenpersonen.

  Je bent communicatief vaardig en daardoor een goede gesprekspartner voor de klant. Je bent gedreven om tot de beste oplossing voor de eindklant te komen.

  Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder!

  Amsterdam 38.75 uur

  Accountmanager Verzekeringen MKB

  In jouw ideale functie ben je de hele dag in gesprek met klanten in het MKB-segment en geef je advies over schade- en inkomensverzekeringen.

  Hier heb je enige jaren ervaring in opgedaan dus je weet waar je over praat. Herkenbaar? Lees snel verder!

  Breda 38.75 uur €3.500 - €5.500

  Intern Accountmanager Inkomensverzekeringen

  Bij Aon zijn we perdirect op zoek naar een Intern Accountmanager Inkomensverzekeringen. Weet jijgoed de behoefte van de klant te achterhalen en kan je daar vervolgens ook naarhandelen? Lees dan snel verder!

  Eindhoven 38.75 uur €2.300 - €3.500

  Alle 20 Klantadvies & Sales vacatures

  Alle 20 Klantadvies & Sales vacatures

  Wil je geen vacatures missen?

  Op de hoogte blijven van de vacatures bij Aon? Maak dan een job alert aan en je ontvangt de nieuwste vacatures in je mailbox.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier