Operator Natuursteen
Accres HR solutions
Deurne
3 dagen geleden

Als Machine Operator Natuursteen ga je werkbladen voorzien van uitsparingen voor met name spoelbakken. Door middel van het instellen van de CNC-apparatuur en / of waterjet zorg je voor een nette afwerking zodat de spoelbakken perfect verzinken in het werkblad.

Over de functie

Je krijgt een interne opleiding tot natuursteenbewerker, waar gekeken wordt naar je specifieke kwaliteiten. Middels aangegeven competenties leer jij hoe je een specialist wordt in het verwerken van de diverse producten.

Je kunt dan denken aan keukenbladen, maar ook de afwerking van badkamers of balies.

Tijdens een inwerkproces leer jij hoe te werken met een cnc-machine met dubbeltafel. Middels deze speciale tafel is het mogelijk om een nieuw werkblad klaar te leggen terwijl de machine draait.

Dit zorgt ervoor dat het creëren van de uitsparingen middels een hoog tempo kan verlopen.

Door het maatwerk wat geleverd wordt, heeft de klant diverse keuze in spoelbakken. Jij zorgt ervoor dat deze spoelbakken één geheel zal vormen met de bovenzijde van het werkblad.

Naast de vorm en maatvoering van de spoelbak, is ook het type uitsparing telkens anders. Door de maatvoering nauwkeurig in te voeren in de CNC-machine, zal uiteindelijke de juiste uitsparing gecreëerd worden.

Tijdens dit leerproces ga je aan vooraf gegeven competenties voldoen. Je wordt continue begeleid en er wordt gekeken waar je kwaliteiten liggen.

Na deze inwerkperiode ben jij zelfstandig genoeg om een nauwkeurig verlijmd werkblad af te leveren.

Binnen een team van 15 medewerkers zijn jullie samen verantwoordelijk voor het perfect afleveren van de producten. Het team levert het eindproduct en er wordt gekeken waar jouw kwaliteiten liggen om wellicht in de toekomst door te groeien naar een andere functie.

Iedereen in het team draagt zijn (natuur)steentje bij. Je zult jezelf ontwikkelen tot volwaardig natuursteenbewerker.

Wij bieden

 • Een functie voor langere tijd.
 • Kans op een vast contract.
 • Verloning volgends de cao Natuursteenbedrijf.
 • Startsalaris : Afhankelijk van leeftijd en arbeidsverleden.
 • Interne opleiding tot CNC-Operator en Natuursteenbewerker.
 • Volop doorgroeimogelijkheden.
 • Een prettige informele werksfeer.
 • Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Jouw profiel

 • Je kunt nauwkeurig en zelfstandig werken.
 • Je bent gemotiveerd.
 • Je hebt een goede fysieke gesteldheid.
 • Je bent leergierig.
 • Je bent bereid om eventueel in twee ploegen te werken.
 • Over het bedrijf

  Het produceren van steenachtige werkbladen is nauwkeurig werk waar kwaliteit hoog in het vaandel dient te staan. Het continue blijven monitoren en verbeteren van het productieproces werkt dit in de hand.

  Door nieuwe medewerkers op te leiden middels kern- en weektaken, blijft deze kwaliteit gewaarborgd.

  De grote voorraad aan werkbladen maakt dat de op maat gemaakte werkbladen al binnen vijf werkdagen geleverd kunnen worden.

  Met 180 verschillende kleuren en materialen als keramiek, graniet, composiet en Dekton moet dit dus strak gepland worden.

  Van inmeten, produceren tot aan het plaatsen van de bladen (binnen één werkweek) dient het complete team van 220 werknemers dus nauw samen te werken.

  Het bedrijf streeft een transparante cultuur na, waarbij de lijnen kort gehouden worden. Zodra jij je inzet en jezelf ontwikkelt tot een aanwinst voor het bedrijf, zal dit beloond worden met opleidingsmogelijkheden en kans op een vast contract.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier