Product Data Manager
Verder
Vleuten, Netherlands
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Product Data Manager Ben jij het Data talent dat in technische- en It gerelateerde datastromen overzicht en logica kan aanbrengen?

Zoek je een internationale omgeving en vind je het een uitdaging om een functie zelf vorm te geven? Dan zijn we naar jou op zoek! Wat ga je doen?

Als Product Data Manager zorg je voor een optimale ondersteuning van de verkooporganisatie door Customer Proces data en Product data, efficiënt en effectief te laten verzamelen en te configureren in een offerte en verkooporder.

 • Je wordt onderdeel van een super gemotiveerd team in Vleuten en je bent key-user van de offerte generator. Je houdt je onder anderen bezig met : Het managen van de masterdata in Dynamics 365;
 • Het onderhouden, beheren en optimaliseren van de offerte generator & product configuratie modules; Het beheren van de offerte generator en de verbinding met de processen van onze verkooporganisatie;
 • Het afstemmen van product data tussen D365 Customer Engagement (CE) en Finance & Operations (FO); Het analyseren en het doen van verbetervoorstellen van lead tot het order proces;
 • Het trainen van key-users in gebruik van de offerte generator. Wat vragen we van jou? Je hebt een afgeronde studie op HBO of WO- niveau in de richting van (Technische) Bedrijfskunde, IT of Supply chain;
 • Je hebt in ieder geval 2 jaar relevante werk ervaring; Je spreekt de Nederlandse en Engelse taal vloeiend; Je hebt uitgebreide kennis en ervaring met Excel;
 • Je hebt analytisch vermogen, werkt oplossingsgericht en nauwkeurig; En heb je ervaring met programmeertalen, ERP systemen, scripting of programmeren, dan is dat een pré! Wie zijn wij?

  Verder is een stabiel, professioneel en financieel gezond familiebedrijf en bestaat uit internationale handels- en productiebedrijven in de chemische, proces-, voedingsmiddelen en farmaceutische industrie.

  Specifieke toepassingsgebieden zijn bijvoorbeeld waterbehandelingen, proces- en milieutechnologie. Wereldwijd zijn we met 1850 collega’s in 25 landen, waarvan 600 in de Liquids divisie.

  In Nederland zijn wij verdeeld over twee locaties (Vleuten en Groningen). Wat bieden wij? Wij bieden jou een internationale functie die je zelf kunt vormgeven en waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt.

  Je werkt samen met een team van internationale professionals binnen een prachtig bedrijf wat op nummer 1 staat in de Nederlandse top100-maakindustrie.

  Interesse? Mail je CV met motivatie naar . Voor meer informatie over de vacature, neem dan contact op met Trudy Vonk, HR adviseur, 030 of kijk op de website en .

  ACQUISITIE DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier