Startende Funderingsmedewerker incl. opleiding
Volker Staal en Funderingen
Vianen, Nederland
11 uur geleden

Wat bieden wij jou?

Met de fundering leg je de basis voor bouwwerken; sluizen, kademuren, parkeergarages, windmolenparken en het wegennetwerk.

Een onmisbare basis, want zonder fundering geen parkeergarage. De mannen en vrouwen die betrokken zijn bij de realisatie van funderingen zijn onmisbaar!

In het kort komt het erop neer dat je binnen ons bedrijf 4 dagen wordt begeleid en het vak van Vakman Fundering leert, en 1 dag naar school gaat om de theorie te leren.

Daarbij krijg je voor 5 dagen betaald. Is dat een mooie deal?

Geïnteresseerd? Stuur een mail naarsollicitatie vsf.nl

Ons aanbod

Bij VSF werk je samen aan de meest innovatieve (funderings)projecten van Nederland. Er is vertrouwen en ruimte voor nieuwe ideeën.

Je ontmoet collega's die je vooruit helpen. De werksfeer is informeel en open. Uitdagingen gaan we niet uit de weg. Dat geeft energie!

Daarnaast bieden wij een prima pakket arbeidsvoorwaarden waaronder een passend salaris conform de CAO Bouw en Infra, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en ontwikkelingskansen.

Ons bedrijf

Volker Staal en Funderingen (VSF) is een civiel aannemingsbedrijf, gespecialiseerd in het ontwerp en de uitvoering van zwaar en / of gecompliceerd funderingswerk.

VSF beschikt over specialistisch (drijvend) materieel, waarmee de funderingswerken worden gerealiseerd.

VSF is betrokken bij veel vooraanstaande infrawerken waarin de meest uiteenlopende funderingstechnieken worden toegepast.

Kijk voor een kleine impressie eens op onze site / projecten.

De cultuur van het bedrijf kenmerkt zich door samenwerken, ondernemerschap en lef. Het personeelsbeleid is erop gericht medewerkers te stimuleren verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling van hun eigen kwaliteiten.

Met trots voor het eigen product en plezier in het werk, creëren zij kansen voor henzelf en het bedrijf. Veiligheid, duurzaamheid en integriteit zijn de randvoorwaarden voor het succes.

Volker Staal en Funderingen is onderdeel van VolkerWessels, dat met ruim 125 bedrijven en circa 15.000 medewerkers bouwt aan wonen, werken en mobiliteit.

VSF is gecertificeerd volgens NEN-EN-ISO 9001 : 2015; VCA (2008 / 5.1), OHSAS 18001, NEN Veiligheidsladder (trede 3) en CO2-prestatieladder (trede 5).

VSF is lid van Bouwend Nederland, de Nederlandse Vereniging van Funderingsbedrijven (NVAF), DFI, IRO en mede initiatiefnemer van Geobrain.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier