Customer Services Medewerker C&I
Dyka
Steenwijk, Overijssel, Netherlands
1 dag geleden
Job Description

Als Customer Services Medewerker opereer je als een spin in het web tussen enerzijds onze klanten en anderzijds de interne organisatie. Je vormt samen met de Rayonmanagers een team waarin je ondersteuning geeft aan de uitvoering van het verkoopproces en de opvolging daarvan. Hierbij komt in toenemende mate de nadruk te liggen op commerciële activiteiten.

  • Je bent verantwoordelijk voor actief relatiebeheer en opvolging van uitgebrachte offertes en  bewaak je de voortgang van de gemaakte afspraken en daar waar noodzakelijk forceer of escaleer je de benodigde actie(s). 
  • Aan klanten en prospects verstrek je informatie over ons assortiment, technische toepassingen, levertijden etc.
  • Je bespreekt de leveringsmogelijkheden en levertijden met Rayonmanagers en informeert klanten op het gebied van levertijd.
  • In overleg met de Rayonmanager of je leidinggevende, maar ook zelfstandig, werk je (technische) offertes uit. Je behandelt telefonische en schriftelijke inkomende orders, zodat deze tijdig en correct kunnen worden gerealiseerd (maximale klanttevredenheid). Dit houdt in dat je in nauw contact staat met de afdelingen Supply Chain Management, Debiteurenadministratie, Opslag en Transport en Special Products and Services.
  • Je controleert binnenkomende orders op prijs, leveringsvoorwaarden, debiteurenpositie en kredietlimiet. Je completeert orders met noodzakelijke gegevens ten behoeve van administratieve verwerking en productie.

Qualifications

Voor deze veelzijdige functie zoeken wij een gemotiveerde kandidaat op MBO-niveau, bij voorkeur in een commerciële of technische richting. Je hebt aantoonbare commerciële kwaliteiten en beschikt over uitstekende communicatieve, contactuele en organisatorische vaardigheden. Je werkt goed onder werkdruk, bent leergierig, precies en pragmatisch ingesteld.Additional Information

DYKA biedt:

  • uitzicht op een vaste aanstelling;
  • marktconform salaris en overige arbeidsvoorwaarden (CAO KRI);
  • een professionele, sterk lerende organisatie met brede ontwikkelingsmogelijkheden
  • standplaats Steenwijk (Kop Overijssel).

Daarnaast zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing. Hierbij kun je denken aan de mogelijkheid om je sportabonnement via bruto/netto traject te betalen en of gebruik te maken van een PC regeling.

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Victor Klifford, telefoonnummer: +31 521534328. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Jennet van Dijk (Service Manager) telefoonnummer +31 521534425.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier