Vestigingsmanager
Kindergarden
Naarden, NL
5 dagen geleden

Bij Kindergarden heeft iedereen hetzelfde doel. De beste zorg en liefdevolle aandacht voor kinderen. En er is geen groter compliment dan dat de kinderen nog even willen blijven omdat ze zo fijn aan het spelen zijn.

Kinderen die happy binnenkomen en minstens net zo blij weer naar buiten gaan, dat is een van je belangrijkste doelen als vestigingsmanager.

Als vestigingsmanager ben je eindverantwoordelijk voor de pedagogische kwaliteit, de inrichting en uitstraling en het dagelijks reilen en zeilen van jouw vestiging.

Je hart gaat sneller kloppen van het motiveren en enthousiasmeren van medewerkers. Je weet mensen mee te nemen in de visie van de organisatie en bewust te maken van wat ze doen en waarom ze het doen.

Je helpt medewerkers het beste uit zichzelf te halen. Om zo als persoon, team en vestiging te kunnen groeien.

Kindergarden is een kinderopvang met grote locaties in mooie, maar vooral fijne en inspirerende panden. De teams variëren dan ook van 15 tot 40 medewerkers.

Ieder met haar eigen kwaliteiten en ervaring. Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het team.

Daarnaast heb je als vestigingsmanager de verantwoordelijkheid over een eigen vestigingsbudget en de taak om te sturen op de resultaten.

Elke dag maak je keuzes; over de inzet van medewerkers, de inkoop van voeding en materialen en meer. Maar de kwaliteit, die verlies je nooit uit het oog.

Samen met de afdeling klantrelatie creëer een efficiënte planning en optimale bezetting en zorg je dat het aantal kinderen en het aantal pedagogisch medewerkers op de groepen klopt.

Naast de dag van vandaag is het zeker ook jouw rol om te kijken naar morgen. Je maakt een forecast op groei en ontwikkeling, je volgt de ontwikkelingen in de markt / branche en zet acties op om kansen in de markt te verzilveren.

Als vestigingsmanager bij Kindergarden ben je vrijgesteld van het werk op de groep, zodat je je kunt richten op onze klanten en de ontwikkeling van de kinderen en medewerkers.

Samen met je team zorg je voor de beste pedagogische omgeving.

Wij bieden je

Werken met hart en ziel. Een fijne en inspirerende werkomgeving. Plezier met je collega’s en trots zijn op je organisatie.

Daar gaan we voor bij Kindergarden. We zetten ons in voor onze kinderen, collega’s en onze organisatie. Vanaf het moment dat je bij Kindergarden komt werken, investeren we in jouw ontwikkeling.

Als vestigingsmanager ben je onderdeel van een regio onder leiding van de regiomanager. Elke maand heb je werkoverleg met je regiomanager op je eigen vestiging.

Je collega vestigingsmanagers uit de regio tref je eens per kwartaal officieel voor regio-overleggen, maar je zoekt elkaar ook pro-actief op om te sparren over uiteenlopende uitdagingen regio of Kindergarden breed.

 • Een fulltime vrijgestelde functie (je staat niet ingeroosterd op een groep) zodat jij in je kracht staat.
 • Zekerheid van een contract met vaste uren
 • Salaris conform CAO Kinderopvang, schaal 9 (inschaling afhankelijk van de grootte van de vestiging; trede afhankelijk van je ervaring)
 • Je krijgt goede arbeidsvoorwaarden waaronder reiskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering, een fietsplan, 5% korting wanneer je jouw eigen kind(eren) plaatst bij Kindergarden
 • Wil je groeien in je vak of net dat beetje extra kennis of verdieping? Dan bieden we je via onze eigen Kindergarden Academie een ruim assortiment aan trainingen, coachingstrajecten en workshops aan.
 • Investering in jouw persoonlijke ontwikkeling binnen onze Kindergarden Academie, waaronder ook het High Potential traject.
 • Waarom jij?

  Je voelt je thuis in een ambitieuze en tegelijkertijd informele werkomgeving. Je bent positief ingesteld en schrikt niet van een klacht van ouders, een zieke medewerker of cijfers die tegenvallen.

  Je signaleert kansen in de markt en bent in staat om deze te vertalen in successen voor de vestiging.

 • Je hebt een (pedagogische) opleiding afgerond en beschikt over een HBO werk en denkniveau
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring op het gebied van management en hebt ervaring met het aansturen van een groter team
 • Je beschikt aantoonbaar over leiderschapskwaliteiten en plan- en organisatievermogen
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Je communiceert gemakkelijk met ouders, kinderen en collega’s
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.Je kan werken met MS Office
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier