Chauffeur Bakwagen
Teamflex Personeelsdiensten
Vianen Ut, Utrecht
1 dag geleden
source : nationale vacaturebank

Onze opdrachtgever opent na de zomervakantie een nieuwe locatie in Vianen en hier zijn diverse C-chauffeurs nodig. In deze functie heb je dus de kans om mee te werken aan het succes van deze locatie.

Ben je nu al fulltime beschikbaar? Eerder starten kan ook!

Je werkzaamheden bestaan uit het leveren van diverser goederen bij cafés, restaurants, bars, sportverenigingen en evenementen in de regio.

Dit zijn vooral (fris)dranken in alle vormen en maten, zowel kratten als fusten. Je bent de hele dag lekker in de weer, komt op de gezelligste plekken in de stad, en hebt veel contacten met mensen.

En het is gratis fitness tijdens werktijd!

Uiteraard wordt je goed ingewerkt en zit er een bijrijder naast je. Ook kan het voorkomen dat je een keer alleen je route rijdt.

Voor de functie moet je in het bezit zijn van een C-rijbewijs met Code 95. Ook moet je de Nederlandse taal machtig zijn.

De werkdagen zijn van maandag tot en met zaterdag waarbij je één zaterdag per drie weken zal werken. De begintijden liggen tussen 3.

00 en 8.00 uur smorgens.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier