Begeleider – woning 18
Siloah
Bodegraven, NL
2 dagen geleden

Als begeleider (woning 18 / groep 5) is het jouw uitdaging om met de cliënten elke stap in hun dag samen op te pakken. Hun meervoudige beperking zie je niet als een beperking, maar als een unieke mogelijkheid.

Houd je van belevingsgerichte activiteiten waarbij contact centraal staat en kun je daarnaast medische zorg en gedragsbegeleiding bieden?

Dan ben je op de goede plek!

Wat ga je doen?

Je gaat werken op woning 18 en de bijbehorende dagbestedingsgroep 5. Op de woongroep wonen 6 cliënten. Op de dagbestedingsgroep komen daar 3 cliënten bij en bestaat de groep uit 9 cliënten met een ernstige meervoudige beperking en een ontwikkelingsleeftijd tussen de 0 en 4 jaar.

De cliënten vragen veel zorg en aandacht op het gebied van epilepsie, zuurstoftoediening, sondevoeding en andere medische zorg .

Daarnaast hebben cliënten begeleiding nodig in contact en in stemmingswisselingen. De cliënten maken gebruik van een rolstoel en andere hulpmiddelen , maar zijn ook heel blij om buiten hun rolstoel aandacht te krijgen.

Je biedt iedere cliënt een dag vol beleving en warme zorg . Je werkt vanuit het principe Samen 100 (Triple C) en met de methode van het ontwikkelingsdenken, waarbij de sensatiefase en klikjesfase centraal staan.

Je werkt belevingsgericht en laat cliënten in kleine stapjes nieuwe ervaringen opdoen en zich ontwikkelen.

Je werkt onregelmatige diensten, zowel op de woongroep als op de dagbestedingsgroep . Je werkt altijd samen met 1 of 2 andere collega’s .

Met je collega(’s) stem je af wat ieders taken en werkzaamheden zijn. Elke dag is het namelijk een verrassing wat een cliënt aankan.

Lichamelijke beperkingen, zoals epilepsie spelen hierbij een grote rol. Je werkt veel samen met families die nauw betrokken zijn bij de zorg van hun kinderen.

De begeleiding bestaat uit de medische zorg die 24 uur per dag doorgaat. Maar op dagbesteding zorg je dat deze minder centraal staat en dat beleving en beweging met contact prioriteit heeft.

Op deze groep is vacatureruimte voor 28 uur per week. Maar in overleg is het zeker mogelijk om een ander aantal uren per week te werken.

Wat wij vragen : Wat wij vragen :

Wat wij vragen :

 • Je houdt van de combinatie van zorg en begeleiding .
 • Je hebt een mbo-diploma Verzorgende IG (niveau 3), Verpleegkundige (niveau 4) of een mbo-diploma van een welzijnsopleiding als Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg.
 • Je kunt verpleegtechnische handelingen uitvoeren of je hebt interesse om deze direct te leren zodra je bij ons komt werken.
 • Je hebt een christelijke identiteit en bent lid van één van de reformatorische kerken.
 • Wat wij bieden : Wat wij bieden :

  Wat wij bieden :

 • Een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35. Dit minimaal € 2.110,- en maximaal € 3.009,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Na een jaar een contract voor onbepaalde tijd .
 • Je komt te werken in een gevarieerd team met zowel kennis van verpleging als sociaal-agogisch kennis . Ieders kwaliteiten en interessegebieden worden benut en de teamleden staan ervoor open om van elkaar te leren.
 • We stimuleren ontwikkeling en persoonlijke groei , hiervoor hebben we zelfs een speciale Sirjon academie.
 • Heb je geen passende opleiding? We bieden je ook de mogelijkheid om te scholen via een .
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier