Software test engineer
Voort
Hengelo
4 dagen geleden

Wat jij gaat doen

Als Software Test Engineer werk je in een multidisciplinair en zelfsturend Agile / Scrum team. Deze teams zijn naast de ontwikkeling van software producten integraal verantwoordelijk voor een veelheid aan aspecten zoals requirements analyse, ontwerp, architectuur, testen, validatie en regelmatige product demonstraties.

Software ontwikkeling is gebaseerd op Java en wordt ondersteund door een moderne ontwikkelomgeving.

Ben jij de kandidaat?

Je bent een getalenteerde Software Test Engineer en werkt graag mee aan het testen van complexe softwarecomponenten en het integreren tot een systeem.

Je hebt een afgeronde HBO of WO studie op technisch gebied, bijvoorbeeld (technische) informatica, wis- of natuurkunde.

Met je analytische houding weet je hoe je fouten moet opsporen en samen met de ontwikkelteams analyseer je deze problemen.

Als persoon ben je creatief, open en flexibel en je kunt opereren als een teamspeler. Daarnaast ben je resultaatgericht, toon je initiatief en communiceer je op heldere wijze.

Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is noodzakelijk voor een goede functievervulling.

Je bent een getalenteerde Software Test Engineer met een passie voor het testen van complexe software.

 • een goede achtergrond hebt in test engineering en automatisering met Java inclusief bijbehorende ontwikkelmethoden, tooling en frameworks,
 • in staat bent om snel nieuwe domeinen en technieken eigen te maken, en
 • je onderscheidt als een enthousiaste teamspeler : open communicatie, op samenwerking gericht en je voelt je verantwoordelijkheid voor het resultaat van het team.
 • Je hebt kennis en ervaring met test-automation met Java en testmethodieken als Functional-Testing, Exploratory-Testing, Test-Automation en Unit-Testing.

  Kennis en ervaring met de volgende tools en technieken is een sterke pré : Linux, Jenkins, Nexus, Maven / Gradle, GIT / SVN en Continuous Integration & Delivery.

  Wat wij bieden

  Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen.

  Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak.

  En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • vakantiedagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever
 • Het betreft een detavast vacature waar de intentie er ligt om na 1 jaar over in dienst te gaan bij de opdrachtgever.

  Waar jij gaat werken

  De opdrachtgever is actief in de sectoren Aerospace, Defense en Security en is met bijna 2.000 medewerkers en de topaanbieder van hightechbanen.

  Productinnovatie en snel inspelen op de nieuwste technologische mogelijkheden zijn onze drijfveren. Spraakmakende voorbeelden daarvan zijn radar-

  communicatie- en command & controlsystems voor marineschepen en communicatie-, beveiligings- en betaalsystemen voor het bedrijfsleven.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier