Contract Manager
Boskalis
Rotterdam
12 dagen geleden

Wie jij bent

Om succesvol de rol van Contract Manager uit te kunnen voeren, neem je het volgende mee :

 • Je hebt succesvol een technische of juridische HBO of WO-opleiding afgerond.
 • Je hebt ruime ervaring als contract manager bij een middelgrote tot grote aannemer, een ingenieursbureau of een vergelijkbare organisatie.
 • Je hebt kennis van geïntegreerde contracten en de voorwaarden van de UAV-GC hebben voor jou geen geheimen.
 • Als je betrokken bent geweest in de tender- of de uitvoeringsfase van een DBFM contract is dat een pré.
 • Je bent een stevige gesprekspartner met goed ontwikkelde advies- en onderhandelingsvaardigheden.
 • Je hebt het vermogen om problemen te analyseren en snel tot de kern van het vraagstuk te komen.
 • Je bent in staat om op korte termijn een relevant in- en extern netwerk op te bouwen én te onderhouden.
 • Tot slot herken je jezelf in de volgende kenmerken : nauwkeurig, resultaatgericht, sociaal, flexibel en stressbestendig.
 • Over het bedrijf

  In de rol van Contract Manager kom je te werken bij Boskalis Nederland. Boskalis Nederland is als onderdeel van Koninklijke Boskalis Westminster N.

  V. de business unit die actief is op de Nederlandse markt. We treden op als aannemer van omvangrijke en complexe projecten en als partner in Design & Construct opdrachten.

  We participeren in publiek-private projecten en zijn medeontwikkelaar van nieuwe ruimte en natuur. Als partner van de klant realiseren wij complexe infrastructurele werken binnen de keten van ontwerp, projectmanagement en uitvoering.

  We streven ernaar onze oplossingen zo duurzaam mogelijk te ontwerpen en te realiseren. Onze voornaamste opdrachtgevers zijn Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen, gemeenten en private opdrachtgevers.

  Boskalis Nederland heeft kantoren in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Nieuw-Vennep. Bij onze organisatie zijn circa 1.

  000 medewerkers werkzaam en wordt een gezamenlijke omzet gerealiseerd van zo’n € 500 mio.

  Wij bieden

  Werken bij Boskalis Nederland als Contract Manager betekent werken in een organisatie met korte lijnen en zowel top-down als bottom-

  up verloopt de communicatie soepel. Onze organisatie wordt gekenmerkt door de kernwaarden ondernemerschap, passie & trots, lerend vermogen, ondersteunend samenwerken en professionaliteit.

  De werksfeer kan getypeerd worden als prettig informeel. Oog voor kwaliteit en dienstverlening hebben we binnen onze organisatie hoog in het vaandel staan.

  Boskalis biedt een concurrerend pakket van arbeidsvoorwaarden. Een lease-auto hoort bij de functie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier