Oncologie Verpleegkundige Klinische Oncologie
Rode Kruis Ziekenhuis
Beverwijk, Nederland
11 uur geleden

Functieomschrijving

Bouw jij mee aan de beste zorg die het Rode Kruis Ziekenhuis kan geven? Help ons met de opstart van onze afdeling klinische oncologie en maak dagelijks het verschil in het leven van onze patiënten!

Oncologie verpleegkundige klinische oncologie

16 tot 32 uur

Pragmatisch, ondernemend en zelfstandig

Wat breng jij mee?

Jij bent een ondernemende oncologieverpleegkundige met een positieve en pragmatische mindset. Ook ben je gewend om tijdens je dienst zelfstandig alle organisatie rondom de patiënten te coördineren.

Je hebt ervaring met het begeleiden en adviseren van de patiënt en diens naaste familie, over het ziektebeeld en de behandeling hiervan.

Als oncologieverpleegkundige beheers je de hoog-complexe verpleegkundige interventies die behoren bij de curatieve en palliatieve zorg van de oncologische patiënt.

Hierbij maak jij het verschil door jouw sensitiviteit, motiverende karakter en jouw kennis. Tot slot ben je patiëntgericht, nauwkeurig en gedreven in je werk als oncologieverpleegkundige.

Dan kan je dag er zo uit zien!

In deze rol is het jouw doel om optimale zorg te verlenen aan onze patiënten op een nieuwe afdeling klinische oncologie van het RKZ.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de patiënten en familie. Je stelt hen gerust wanneer het kan en escaleert bij je naaste collega’s wanneer het moet.

Daarnaast voer je verpleegkundige handelingen, interventies en andere activiteiten uit. Bij deze activiteiten toets je de kwaliteit op basis van evidence based practice.

Je neemt de tijd om met de patiënt en diens omgeving in gesprek te gaan en deze optimaal te begeleiden, ook op psychosociaal vlak, in een voor hen zware periode.

Het RKZ is een Lean ziekenhuis. In het kader daarvan streef je er samen met je collega’s naar om de dagelijks dienstverlening te verbeteren, de patiëntervaring te optimaliseren en denk je mee aangaande het beleid van de afdeling.

Jouw nieuwe collega’s!

Wij bouwen als team aan een nog te ontwikkelen afdeling Klinische Oncologie , die bestaat uit ongeveer 12 bedden. Op deze nieuwe afdeling werk je samen in een team van ongeveer 18 verpleegkundigen en meerdere medisch specialisten.

Op de afdeling is er aandacht voor klinisch redeneren en maken wij ethische vraagstukken bespreekbaar.

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau.

Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten.

Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 50 (maximaal €3490,-).
 • Naast jouw salaris en 8,33% vakantiegeld bieden wij jou een uitstekende pensioenregeling en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Je kunt bij ons gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
 • Jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Kosten vergoed voor lidmaatschap van de V&VN kwaliteitsregister.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier