Verzorgende IG- Angeren
Vitras / Sante Partners
Utrecht, NL
4 dagen geleden

Een eigen thuis, een leven lang, dat wil toch iedereen. Zelfstandig blijven wonen en zo veel mogelijk deelnemen aan het dagelijkse leven.

Dat voelt goed. Help jij ons dit mede mogelijk te maken? Voor ons team zijn op zoek naar kandidaten voor de functie van :

Verzorgende IG

12 - 18 uur per week, alleen avonddiensten is bespreekbaar)

Jij als Verzorgende IG...

levert een waardevolle bijdrage dat mensen die dat willen en kunnen ervoor kunnen kiezen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, ook als er sprake is van een kwetsbare situatie.

Het welbevinden en de kwaliteit van leven van onze cliënten staat bij jou voorop en is een van jouw grootste drijfveren.

Je komt zelfstandig bij onze cliënten thuis en stimuleert de zelfzorg van onze cliënten. Je verricht curatieve werkzaamheden en voert verpleegkundige en ADL-

taken uit. Daarbij verricht je diverse verpleegtechnische handelingen en werkzaamheden gericht op de revalidatie / reactivering van onze cliënten.

Naast deze werkzaamheden begeleid je de cliënt in zijn psychosociale problematiek. Dat maakt het werk juist zo afwisselend! Van ons als werkgever mag jij de juiste ondersteuning verwachten, zodat jij de ruimte krijgt om jouw functie naar alle tevredenheid te vervullen en plezier en voldoening in je werk te hebben! Dat is dé manier van werken waar wij voor staan.

Wie ben jij?

 • In het bezit zijn van het diploma Verzorgende niveau 3 IG of Ziekenverzorgende aangevuld met applicatiecursus, diploma MDGO-VP;
 • Flexibel inzetbaar;
 • Beschikken over improvisatievermogen;
 • Stressbestendig;
 • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
 • In bezit zijn van rijbewijs B en beschikken over een auto.
 • Bereid zijn tot het verrichten van alle diensten inclusief BRD (bereikbare dienst).
 • Wat wij bieden

  Als verzorgende IG verdien je, afhankelijk van jouw kennis en ervaring minimaal €1.838,- en maximaal €2.668,- bruto per maand (FWG 35) bij een 36-

  urige werkweek. Wanneer je als EVV'er aan de slag gaat, word je beloond volgens FWG 40 (minimaal €1.940,- en maximaal €2.

  870,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek).

  Informatie

  Voor meer informatie neem gerust contact op met recruiter Olivia van Blijdesteijn (06-20250938). Neem ik niet direct op?

  Stuur mij een WhatsApp bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier