Projectcoördinator
Geberit International AG
NL - Nieuwegein
2 dagen geleden

De wereldwijd opererende Geberit Group is Europees leider op het gebied van sanitaire producten. Geberit opereert met een sterke lokale aanwezigheid in de meeste Europese landen en biedt een unieke toegevoegde waarde als het gaat om sanitaire technologie en badkamerkeramiek.

Het productienetwerk omvat 29 productiefaciliteiten, waarvan er 6 in het buitenland gevestigd zijn. De groep heeft haar hoofdkantoor in Rapperswil-

Jona, Zwitserland. Met ongeveer 12.000 medewerkers in ongeveer 50 landen, heeft Geberit in 2018 een netto-omzet van CHF 3,1 miljard gegenereerd.

De Geberit aandelen zijn genoteerd aan de SIX Swiss Exchange en zijn sinds 2012 opgenomen in de SMI (Swiss Market Index).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier