Software Ontwerper / Architect
CIMSOLUTIONS
Groningen
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Als Software Ontwerper / Software Architect kom je te werken op projecten of opdrachten van omvang en formaat. Als Software Ontwerper / Software Architect word je ingezet voor het zowel zelfstandig als in teamverband realiseren van grootschalige en complexe system-

Wie zoeken we?

Je bent de beste in je vak of hebt de ambitie en de potentie om de beste te worden. Je hebt de passie om nieuwe technologieën te blijven leren en continu jezelf te ontwikkelen.

Je hebt de pioniersgeest en drive om nieuwe technologieën, methodieken en concepten toe te passen in projecten en bij klanten.

Je vindt het leuk om kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten. Je bent een ware professional en ambassadeur voor CIMSOLUTIONS.

Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer waar de aandacht voor de klant en voor de medewerker centraal staan.

Daarnaast beschik je over :

 • Een afgeronde HBO / WO opleiding met een sterk ICT component
 • Tenminste 5 jaar ervaring met Microsoft .NET of Java en Object Oriented Development, UML en architecturen
 • Kennis van Agile SCRUM / DevOps / Continuous Integration, RUP, MS BizTalk of MS Sharepoint is een pré
 • Kennis van Architectuur (methoden, modelleertechnieken, tools, modellen, NORA, MARIJ, etc.)
 • Kennis van gegevensmodellering; Oracle, Databases en SQL Foundation; Objectoriëntatie Foundation is een pré
 • Kennis van testen; Testen Foundation; TMapNEXT Foundation is een pré
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels
 • Een geldig rijbewijs B.
 • Wat bieden we?

  CIMSOLUTIONS is een landelijk opererende organisatie met vestigingen in Groningen, Deventer, Amsterdam, Vianen, Rotterdam, Best en Maastricht.

  Door onze brede klantenkring, zowel in Business als in Industry, zijn wij op zoek naar kandidaten voor al onze zeven vestigingen in Nederland.

  Al 27 jaar ondersteunen wij onze klanten met hoogwaardige ICT diensten en oplossingen die het verschil maken. Onze klanten behoren tot de top 500 organisaties in Nederland en bevinden zich door heel Nederland.

  CIMSOLUTIONS is hét ICT bedrijf voor diensten en oplossingen van lange duur en grote impact. Wij hebben geen standaard oplossingen, maar leveren altijd maatwerk.

  Door gebruik van de laatste methodieken en technieken en innovatieve oplossingen maken wij het verschil bij onze klanten.

  Learn, create and make it work!

  Werken bij CIMSOLUTIONS betekent werken bij een dynamische, financieel gezonde organisatie. Een organisatie met de charme van een middelgroot bedrijf, hetgeen tot uiting komt in de persoonlijke aandacht voor onze medewerkers.

  Zo vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers goed en up to date zijn opgeleid en daarbij de juiste begeleiding en ondersteuning krijgen.

  Daarnaast doen wij ieder jaar mee aan de verkiezing tot Top Employer ICT, waarbij wij in 2019 door het onafhankelijke Top Employers Institute voor de dertiende maal zijn uitgeroepen tot Top Employer ICT.

  Gebieden waarop wij onderscheidend zijn, zijn primaire arbeidsvoorwaarden, training en ontwikkeling, cultuur en innovatie.

  Onze klanten zitten voornamelijk in de overheid, business en industrie. Met 7 vestigingen in Nederland hebben we bovendien meestal een standplaats bij jou in de buurt van waaruit je zoveel mogelijk regionaal wordt ingezet op uitdagende opdrachten bij onze klanten.

  Wat bieden we nog meer :

 • Naast een vast dienstverband, een max. salaris van € 8.000, bonusregeling, leaseauto en onkostenvergoeding
 • Uitdagende state-of-the-art en hightech projecten bij of voor gerenommeerde klanten
 • Ruim opleidingsbudget en onbegrensde doorgroeimogelijkheden
 • Kennissessies met andere ICT professionals in jouw vakgebied over aansprekende onderwerpen
 • Regelmatig sociale uitjes zoals sportdagen, weekendjes weg en gezellige borrels
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier