Verzorgende IG Revalidatieafdeling Zorg | Verzorgende | 2.100 - 2.800
WR.nl Solliciteren
Valkenswaard, Noord-Brabant
3 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Functieomschrijving

 • Wij zijn een professionele zorgorganisatie.
 • Werk jij als verzorgende op de revalidatieafdeling?
 • Ben je in het bezit van een niveau 3 Verzorgende IG diploma?
 • Voor de vacature als Verzorgende IG Revalidatieafdeling Valkenswaard Verzorgende ga je het volgende doen :

  Jouw werk is uitdagend Als verzorgende werk je in een dynamische omgeving waar elke dag anders is. Het werken in de zorg is echt teamwerk.

  Je werkt samen met je team, disciplines, familie en de cliënt aan het verlenen van passende en dus cliëntgerichte zorg. Elk mens is anders en heeft andere behoeftes.

  Het belangrijkste is dat je de cliënt naast de basiszorg en de verpleegtechnische handelingen net dat beetje meer geeft zodat ze het gevoel hebben dat er naar hen geluisterd wordt en dat ze er toe doen.

  Warme zorg geven vanuit je gevoel en altijd handelen vanuit het oogpunt zoals je zelf verzorgd zou willen worden.

  Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Verzorgende IG Revalidatieafdeling, die past in deze rol.

  Aanbod

  We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt.

  En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau.

  Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever.

  Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.

  100 tot Euro 2.800. Dit is voor een per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.

  Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

  We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt.

  En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau.

  Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever.

  Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 1.

  800 tot Euro 2.600. Dit is voor een per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.

  Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

  WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts.

  Dit geldt ook voor je salaris. Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

  Sollicitatie

  Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt.

  Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

  Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

  Functie eisen

 • Als Verzorgende IG weet je als geen ander wat er van je verwacht wordt.
 • Je bent in het bezit van een diploma niveau 3 verzorgende IG of soortgelijk diploma.
 • Onze cliënten kunnen op jou rekenen voor professionele verzorging en begeleiding op een persoonlijke en betrokken manier.
 • Onze cliënten voelen zich veilig bij jou. De professionele aanpak maak jij compleet met je glimlach en persoonlijke aandacht voor onze cliënten.
 • Je weet mantelzorgers en familie optimaal te betrekken bij de zorg en de begeleiding van onze cliënten.
 • Leerlingen en stagiaires weten je te vinden voor vragen en goede begeleiding en raken door jou enthousiast over het vak en onze cliënten.
 • Je collega’s zijn blij met jouw luisterend oor en je positieve bijdrage in de samenwerking en overleggen.
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 • Je woont in de omgeving van Valkenswaard, Breda, Tilburg, Den Bosch en Eindhoven.
 • Bedrijfsprofiel

  Wij geven thuiszorg en zorg op onze eigen locaties.Bij ons krijg je veel verantwoordelijkheid. Zowel in de relatie tot de cliënt als in de relatie tot de organisatie.

  We zoeken de mix. Tussen autonomie en afhankelijkheid, tussen zelfsturing en aansturing. Daarbij zetten we niet altijd de grote innovatieve stappen.

  We gaan liever voor kleine stappen die een fundamenteel verschil maken voor onze cliënten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier