Stagiaire sustainable energy
Eurofins
Oosterhout, Netherlands
2 dagen geleden

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd life sciences bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies.

Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor levensmiddelen, water, milieu, cosmetica, farmaceutische producten en contract research voor agro science.

Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in testing en laboratorium services in genomics, forensics, CDMO, advanced material sciences, medicijnontwikkeling en clinical studies.

Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise.

Eurofins bestaat wereldwijd uit circa 45.000 medewerkers, verdeeld over 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 47 landen met een pro-

forma omzet van 4.2€ in 2018. Eurofins kent sterke groeiambities (CAGR 24%) en verwacht in 2020 een omzet van 5.0B€ te kunnen realiseren.

Naast zeer sterke autonome groei met 15 eigen start-ups heeft Eurofins in 2018 in verschillende landen een totaal van ruim 50 acquisities gedaan.

In alle landen en regio’s waar Eurofins meerdere laboratorium sites en of verschillende services aanbiedt, groepeert Eurofins de gedeelde services in één centraal Nationaal Service Centrum.

Hier wordt er een belangrijke slag gemaakt op het vlak van efficiëntie van een aantal staffuncties. Het NSC Nederland is gevestigd in Oosterhout (Noord-

Brabant) en heeft ongeveer 30 medewerkers in dienst. Het dienstenpakket omvat :

 • Finance
 • Accounting, Controlling and reporting
 • Treasury
 • Insurance management
 • Tax and legal
 • Purchasing, Payroll, and IT infrastructure
 • Functieomschrijving

  Tijdens deze stage zul je werken aan een duurzaamheidproject op basis van de door de Nederlands Overheid ingestelde informatieplicht energiebesparing’ voor bedrijven en instellingen.

  Tijdens dit project ga je in kaart brengen hoe een dergelijke verduurzaming zo effectief en kosten-efficiënt mogelijk tot een maximaal rendement kan leiden.

  Het eindproduct van deze stage zal een op basis van de door de Overheid gestelde normen en richtlijnen gefundeerde rapportage zijn, met concrete aanbevelingen voor de individuele Eurofins vestigingen.

  Ook dient er een helder beeld geschetst te worden van de financiële impact en de tijdslijnen voor uitvoer van de verduurzamingsinvesteringen.

  Je zult regelmatig moeten reizen aangezien het een onderzoek betreft dat zo goed als alle Nederlandse vestigingen van Eurofins raakt (35).

  Functie-eisen

 • Je volgt momenteel een studie (minimaal HBO niveau) op het gebied van Bedrijfskunde of Duurzame Inzetbaarheid;
 • Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar;
 • Je bent accuraat en hebt goede communicatie vaardigheden;
 • Je hebt een goede kennis van de Engelse taal (schrijven en spreken)
 • Wat bieden wij jou?

 • Een interessante en leerzame stage in een internationale organisatie
 • Je komt te werken in een open, informele omgeving in een professioneel team;
 • Om het plaatje compleet te maken bieden wij je een stagevergoeding
 • Volg jij momenteel een studie op het gebied van Bedrijfskunde of een daaraan gerelateerde studie met als focus Duurzame Inzetbaarheid en ben je op zoek naar een onderzoeksstage voor minimaal 4 dagen per week gedurende minimaal 4-

  6 maanden, in een informele, internationale organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier