OK-assistenten
Sint Maartenskliniek
Nijmegen, Netherlands
18 uur geleden

Functie eisen

Je bent in het bezit van een HBO-opleiding operatieassistent, aangevuld met relevante werkervaring. De kernwaarden van de Sint Maartenskliniek zijn : mensgericht, excellent, innovatief en ondernemend.

Onze medewerkers geven daar dagelijks vorm aan in de praktijk, bijvoorbeeld door samenwerking voorop te zetten, zelfkritisch te zijn om steeds te verbeteren, door nieuwsgierig te zijn en ideeën te delen, door kansen te zien en te pakken.

We zoeken mensen die zich herkennen in die kernwaarden - en ze - samen met de rest van het team - kunnen uitdragen.

Om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen, is het verstrekken van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Afdeling

Het OK-complex van de Sint Maartenskliniek bestaat uit 6 operatiekamers waar complexe orthopedische ingrepen worden uitgevoerd.

Op de afdeling Orthopedie werken medewerkers dagelijks aan de beste specialistische zorg voor patiënten met complexe orthopedische ingrepen.

Daarnaast hebben we een regionale functie voor behandeling van patiënten met minder complexe aandoeningen. En het wordt nog beter : halverwege 2019 betrekken we ons nieuwe revolutionaire operatiecentrum, met 6 state-

of-the-art operatiekamers.

Aantal uren

Een dienstverband voor 27-36 uur per week (75,00-100,00%).

Dienstverband

Een contract voor onbepaalde tijd.

Salaris

Minimaal € 2.665, en maximaal € 3.917, bruto per maand op fulltime basis ( 36 uur per week).

Arbeidsvoorwaarden

De functie is ingedeeld in functiegroep 55 van de CAO-Ziekenhuizen. Dat betekent een salaris van minimaal € 2.665, en maximaal € 3.

917, bruto per maand op fulltime basis ( 36 uur per week), plus 8,33% eindejaarsuitkering, 8,33% vakantietoeslag en een goede

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier