Flexibele afstudeerstage Installatietechniek
Edison Projectmanagement B.V.
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Je bent bezig met je laatse fase van je opleiding en bent nu opzoek naar een afstudeerstage.

Wij zoeken een afsturende student aan de opleidingen bouwkundige vormgeving en installietechniek. Binnen ons bedrijf werk je in een professioneel team, waarbij je samenwerkt aan een theoretische en praktische vraagstukken in sociaal maatschappelijke projecten.

Je werkt in een jong, flexibel en hoogopgeleid team in een steeds veranderende markt. Wij bieden een stagevergoeding, ervaren en hoogopgeleide begeleiders en een nieuwe stap in jouw carrière loopbaan.

Functie eisen

 • 4de jaars HBO / 3de jaars WO student.
 • affiniteit met duurzaamheid en Kennis van autocad / Revit / Sketch up.
 • Maatschappelijk vastgoed rendeert :

  Sociaal-maatschappelijke investeringen worden gezien als kosten die zwaar drukken op de begroting en worden niet gezien als investering die vroeger of later rendement leveren en daarmee kosten besparend zijn.

  Daarbij komt nog dat sociaal-maatschappelijke investeringen bijna altijd effecten genereren op meer beleidsterreinen terwijl de financiële

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier