Senior cliëntbegeleider cluster Ernstig Meervoudig Beperkt-Senioren
Pergamijn
Echt, Nederland
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Ieder mens geeft het liefst zelf vorm aan zijn eigen leven. Soms lukt dit niet op eigen kracht. Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke beperking en / of complexe zorgvraag.

Door goed te luisteren naar de wensen van onze cliënten en hun netwerk geven wij invulling aan alle facetten van het leven : wonen, werken, vrije tijd of contacten met anderen.

Wij zijn een professionele partner en handelen vanuit ons hart, gelijkwaardigheid en respect.

Voor onze locatie Haeselaar 91-92 te Echt zijn wij op zoek naar :

Senior Cliëntbegeleider

Jouw werkomgeving

Haeselaar 91 / 92 is gelegen op het terrein in Echt en bestaat uit twee woongroepen waar 14 cliënten wonen, en een dagbestedingsgroep.

De woning richt zich voornamelijk op de ouder wordende cliënt met een matig tot ernstige verstandelijke beperking. Naast de verstandelijke beperking is er bij een deel van de cliënten sprake van een autisme spectrum stoornis, en / of aanverwante problemen (zintuigelijke problemen, prikkelverwerkingsproblemen).

Het ondersteuningsklimaat is met name op gericht op het bieden van structuur en duidelijkheid aan cliënten binnen een huiselijke sfeer.

De medewerkers zijn er op gericht om bij de cliënten wensen te achterhalen en te vertalen naar hun begeleiding. Er is vooral aandacht voor het volgen van de behoeftes van cliënten om te komen tot een prettige oude dag.

Sommige cliënten worden begeleid vanuit een individueel programma.

Wat bieden we?

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

Verder bieden wij :

 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 45 afhankelijk van je opleiding;
 • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
 • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, tablet, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
 • Wij vinden een fijne werksfeer belangrijk. Daarom vergoedt Pergamijn een keer per jaar een teamactiviteit naar keuze.
 • Onze Personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten zoals stedentrips, musicalkaartjes, creatieve workshops en nog veel meer.
 • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG vergoeden wij.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier