Stagiair commercieel medewerker
Costes
Lijnden, Nederland
11 uur geleden

Nu solliciteren

Kris-Kras is een bezorgdienst die voortkomt uit de visie dat een shopervaring niet stopt op het moment dat je iets online bestelt.

De bezorging is de laatste fase in het aankoopproces, waarbij een cruciale indruk wordt achtergelaten. Met professionaliteit en exclusieve servicegerichtheid tillen we bezorgservice naar een hoger niveau.

Het is onze missie om een blijvende indruk te maken en de verwachtingen van klanten te overtreffen. Onze service is een verlengstuk van merken als : Costes, The Sting, Cotton Club en Hang Eleven waarvoor we bezorgen.

Zo dragen we bij aan een goed imago.

Ben jij een enthousiaste HBO student in het derde of vierde jaar van je opleiding en op zoek naar een leuke, interessante en leerzame commerciële stage voor minimaal 4 dagen per week?

Heb jij zin om je commerciële vaardigheden te ontwikkelen door nieuwe partners aan ons te binden en lijkt het je leuk om in een dynamische, jonge organisatie aan de slag te gaan? Come join us!

Het wordt een ontzettend toffe, uitdagende stage waarin je geheel zelfstandig te werk kan gaan! Het zal jouw taak zijn om een netwerk op te gaan bouwen met als doel om 2.

000 Pick up / Parcel points te creëren. Jij bent diegene die al deze points bij elkaar gaat zoeken en vervolgens benaderen.

Uiteraard komt hier kennis over de Pick up / Parcel points bij kijken. Deze kennis zal je tijdens je stage gaan vergaren zodat je de juiste points weet te selecteren en uiteindelijk weet te binden.

JA, bij ons ben je dus betrokken tot de deal is gesloten!

YOU.

 • Je volgt momenteel een HBO-studie in een commerciële richting.
 • Je bent beschikbaar voor een periode van minimaal 3 maanden.
 • Je bent woonachtig in omgeving Amsterdam.
 • Om van deze stage een succes te maken ben je mega commercieel, communicatief vaardig en toon je initiatief. Daarnaast kan je goed zelfstandig werken en toon je lef!
 • Een uitdagende stage met veel vrijheid binnen een jong, enthousiast en professioneel team in Lijnden (omgeving Amsterdam).
 • Een mooie stagevergoeding! Kom je als MBO stagiair(e) bij ons stage lopen, dan ontvang je € 275 op basis van een fulltime dienstverband.
 • Ben jij een HBO stagiair(e), dan ontvang je een stagevergoeding van € 550.

 • De kans om werkervaring op te doen en je te verdiepen in het commerciële proces!
 • Borrels, feestjes + een gezonde lunch (zodra het weer kan!).
 • Fun people to work with!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier