PHP Webdeveloper
DJ Monitor
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
5 dagen geleden

De internationale marktleider in muziek herkenningstechnologie zoekt een PHP Webdeveloper.

Sinds 2005 is DJ Monitor wereldwijd pionier en internationaal marktleider op het gebied van muziek herkenningstechnologie en monitoring van rechten voor de live muziek sector.

DJ Monitor heeft kantoren in Amsterdam, Londen, Melbourne en in 2019 volgt ook New York.

Van festivals en evenementen tot clubs en café's nemen wij de muziek op en rapporteren wij welke muziek is afgespeeld aan de rechtenorganisaties (zoals Buma / Stemra in Nederland), zij zorgen ervoor dat de rechthebbenden uitbetaald worden voor hun muziekwerken.

Wat komt hier precies bij kijken?

Om dit te bereiken gebruiken wij verschillende platformen en programmeertalen. Van software voor onze opname apparatuur tot audio fingerprinting technologie en het genereren en managen van playlisten.

Ons Web Management systeem is een overkoepelend platform om de grote hoeveelheid playlist data, audio recorders, onze muziekcatalogus en de audio fingerprinting processen te onderhouden.

Muziek recorders die geïnstalleerd zijn in een club of café, zijn via het internet verbonden met onze centrale servers om deze op afstand te kunnen aansturen en te onderhouden.

Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld ook in realtime de muziek beluisteren op locaties over de hele wereld.

Kortom veel dynamiek en mogelijkheden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier