Verpleegkundige Urologie en Oogheelkunde
UMC Utrecht
Utrecht, Netherlands
2 dagen geleden

Afdeling

Door de combinatie van specialismen en de hoge turnover op de afdeling Oogheelkunde en Urologie zijn jouw werkzaamheden zeer afwisselend en uniek.

De afdeling kenmerkt zich door strak geprotocolleerde chirurgische patiëntenzorg en aan de andere kant juist complexe problematiek die gespecialiseerde verpleegkundige expertise vraagt.

Bij oogheelkunde kom je in aanraking met onder andere patiënten die hun visus dreigen te verliezen en daarom psychosociale begeleiding nodig hebben.

Bij urologie wisselen patiënten met laag- en hoogcomplexe aandoeningen elkaar af. De afdeling wil zich blijven ontwikkelen en de zorg verder optimaliseren, wat je bijvoorbeeld terugziet in nieuwe zorginnovaties die eraan komen, zoals de opkomende Computer on Wheels.

Verder is de sfeer open en stimulerend; als er iets aan de hand is, kun je dat meteen bespreken met collega’s. Je werkt onder leiding van een teamleider in een jong team (in leeftijd en ervaring) van ongeveer 25 collega’s, waaronder verpleegkundigen, senior verpleegkundigen, secretaresses en een afdelingsassistent.

Samen stellen jullie elke acht weken een rooster op, waardoor het mogelijk is jouw voorkeur voor werktijden en -dagen op te geven.

Profiel

Je hebt de mbo- of hbo-opleiding Verpleegkunde voltooid. Werkervaring is mooi meegenomen, maar zeker niet vereist. Je krijgt namelijk volop kansen je te ontwikkelen! Daarom is het belangrijk dat je openstaat voor het geven en ontvangen van feedback.

Bovendien heb je affiniteit met of ben je nieuwsgierig naar beide specialismen en ben je bereid oogheelkundige en / of urologische scholing te volgen.

Op de afdeling is een hoge turnover, wat maakt dat je snel moet kunnen schakelen in deze soms hectische werkomgeving. Verder durf jij op te komen voor wat je belangrijk vindt.

Het salaris voor deze 67-100% functie bedraagt maximaal € 3.071,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur).

Het betreft een vaste aanstelling met een proeftijd van een jaar.

Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, opleidingsmogelijkheden en persoonlijk budget.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao universitair medische centra (UMC).

Bijzonderheden

Wil je eerst de sfeer komen proeven? Leuk! Wij laten je graag de afdeling zien. Bel de contactpersoon en kom langs voor een kop koffie (zie meer informatie’ voor het telefoonnummer).

De functie is per direct invulbaar.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier