Projectleider werktuigbouwkunde gezondheidszorg
Eminent
Amsterdam, NL
4 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

De techniek die jij in deze projecten realiseert redt levens. Dat klinkt wellicht wat vreemd, tot je bedenkt dat apotheken, laboratoria en operatiekamers afhankelijk zijn van de kwaliteit van jouw werk voor de behandeling van patiënten! Als projectleider werktuigbouwkunde gezondheidszorg ben je verantwoordelijk voor alles wat komt kijken bij de voorbereiding en uitvoering van multidisciplinaire projecten met een realisatiewaarde tussen 2 en 5 miljoen euro.

Je werkt nauw samen met andere disciplines, waarbij jouw focus ligt op de werktuigbouwkundige kant van het project. In de voorfase van het project beoordeel je de aanvraag en vorm je het projectteam bestaande uit engineers, tekenaars en werkvoorbereiders.

Je kijkt naar het voorlopig ontwerp waarbij jij, met de klantvraag in jouw achterhoofd, meedenkt met het team. Door jouw praktijkkennis te delen met het team kunnen zij technisch toepasbare ontwerpen maken.

Als het project in uitvoering gaat let je op de voortgang van de projecten waarbij je stuurt op de juiste en tijdige inzet van middelen.

Je neemt deel aan (bouw)vergaderingen, legt gemaakte afspraken vast, beheert het budget en onderhoudt contacten met klanten, leveranciers en andere bouwpartijen.

Als het project succesvol is afgerond begeleid je, samen met de andere interne en externe partners, de oplevering aan de klant.

Interesse? Neem contact op met Mickel Liebrecht, 06 - 18 73 33 61, m.liebrecht eminentgroep.nl

Functieeisen

In deze technisch commerciële rol ben je organisatorisch, technisch en financieel verantwoordelijk voor gecompliceerde bouwprojecten.

Je moet dus stevig in je schoenen staan en een goed gevulde technische rugzak hebben. Daarnaast vragen we het volgende :

 • MIT-W of HIT-W bij voorkeur aangevuld met papieren gericht op HVAC of luchtbehandelingstechniek;
 • Kennis en ervaring met projectmanagementmethodieken;
 • Werkervaring als projectleider in multidisciplinaire projecten;
 • Communicatief sterk en gemakkelijk kunnen schakelen op verschillende niveaus;
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Bedrijfsomschrijving

  Deze opdrachtgever heeft diverse grote elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties gerealiseerd en in beheer op het gebied van licht, lucht, water, data, energie en veiligheid.

  Objecten waar je aan kan denken zijn stadion Galgenwaard in Utrecht, diverse scholen in Nederland en meerdere gemeentehuizen, ziekenhuizen, laboratoria en apotheken.

  Met ongeveer 600 medewerkers verspreid over 7 vestigingen heb je bij deze opdrachtgever de mogelijkheid om jezelf zowel in de breedte als in de diepte te ontwikkelen.

  Als voorloper in duurzame oplossingen kom je in je werkzaamheden WKO's, warmtepompen en intelligente gebouwbeheersystemen tegen.

  Omdat er veel geïnvesteerd wordt in innovatieve oplossingen loop jij samen met deze opdrachtgever voorop in technische ontwikkelingen.

  Arbeidsvoorwaarden

  In de basis krijg je van ons een plek waar je voor jaren terecht kan. Deze opdrachtgever loopt voorop in technische ontwikkelingen en zal deze positie de komende jaren ook behouden.

  Daarnaast mag je verwachten :

 • Een bovengemiddeld salaris met een prima vakantieregeling;
 • Een afwisselende en verantwoordelijke baan;
 • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen door middel van diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief;
 • Professionele en prettige collega's binnen een open bedrijfscultuur.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier