Commercieel traineeship
ZorgvisieBanen
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Een unieke start van jouw commerciële carrière in de detacheringsbranche, waarbij je je in korte tijd ontwikkelt tot recruiter of accountmanager.

Lijkt dit je wat? Dan is het commercieel traineeship bij Bender wellicht wat voor jou!

Tijdens ons commercieel traineeship ga je een traject in van in totaal 18 maanden. Tijdens deze periode word je getraind en doe je ervaring op als accountmanager en als recruiter.

Zo kom je met alle facetten van het vak in aanraking en kom je erachter wat het beste bij je past. Samen met de andere trainees doorloop je een uitgebreid trainingsprogramma op het gebied van recruitment, salesvaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

 • De kickstart in een commerciële functie binnen de detachering
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder een goed salaris
 • Uitzicht op een vaste baan die het best bij jou past na afronding van het traineeship
 • De meest actuele trainingen op het gebied van recruitment en sales
 • Gezellige borrels, feesten en regiobijeenkomsten met je collega’s en mede-trainees
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift
 • Je hebt een enorme drive om samen met anderen verwachtingen te overtreffen
 • Je bent in staat om makkelijke contact te leggen en mensen te motiveren en te binden
 • Je bent zelfstandig, representatief en beschikt over een proactieve houding
 • Werken bij Bender betekent werken in een dynamische en snelgroeiende organisatie met ambitieuze collega’s. Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze opdrachtgevers.

  Dagelijks zijn ruim 450 professionals in (voornamelijk) vaste dienst, werkzaam binnen het Publiek Domein en de Zorg. Tijdens het traineeship bieden wij jou een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Bender detacheert en ontwikkelt ervaren professionals in de volle breedte van het sociaal domein, het ruimtelijk domein en de zorg.

  Bij Bender zijn we overtuigd van de kracht van aandacht. Aandacht voor jou en aandacht voor onze professionals. Samen geven we die aandacht door aan zorginstellingen, gemeenten en andere overheden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier