Meewerkend uitvoerder
Eminent
Rotterdam, NL
4 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als meewerkend voorman ben je de ambassadeur van deze organisatie op het project. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van planmatig onderhoudsprojecten binnen de vooraf gestelde kaders : tijd, kwaliteit en veiligheid.

Je stuurt de schilders van je ploeg aan, bewaakt de kwaliteit en veiligheid en stuurt op de planning.Je rapporteert aan de uitvoerder over de voortgang van het project en bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever op locatie.

Je werkt in bewoonde staat en je weet hoeveel impact werkzaamheden op gebruikers of bewoners kunnen hebben en handelt daarnaar.

Kortom een diverse functie met verantwoordelijkheid en vrijheid. Past jou dit goed en krijg je hier energie van? Reageer dan snel!

Interesse? Neem contact op met Filip Martens, 06 - 18 25 71 31, f.martens eminentgroep.nl

Functieeisen

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met brede kennis van het schildersvak. Je bent enthousiast, daadkrachtig, sterk in je communicatie en een echte teamplayer : je motiveert jouw teamleden en brengt jouw enthousiasme op hen over.Wij vragen :

 • Vakopleiding schilderen
 • In bezit van VOL-VCA certificaat of bereid dit binnen 3 maanden te behalen
 • Ervaring in het aansturen van planmatig onderhoudsprojecten
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk)
 • Bedrijfsomschrijving

  Deze opdrachtgever is een specialist in vastgoedonderhoud in de breedste zin van het woord. Dit kan gaan om groot of planmatig onderhoud, transformatie of mutatieonderhoud.

  De directe resultaatgerichte manier van werken is kenmerkend voor de cultuur van de organisatie maar gaat zeker ook gepaard met een gezonde dosis gezelligheid en collegialiteit.

  Zo wordt er regelmatig samen gesport en wordt dit bekostigd door de werkgever. Met deze speerpunten willen zij in de randstad komen jaar ruim € 70 miljoen aan projecten realiseren.

  Wil jij onderhouden, transformeren, herontwikkelen en nog veel meer wat betrekking heeft tot vastgoed dan zit je hier goed!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris en aanvullende arbeidsvoorwaarde conform CAO
 • Werken bij een groeiende organisatie met gezonde ambitie
 • sociale en directe collega's
 • Diverse projecten mogelijk binnen het kader vastgoedonderhoud
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier