Ervaren orthopedagoog
Fier
Leeuwarden
6 dagen geleden

Ervaren orthopedagoog

24 tot 36 uur

Wat medewerkers zeggen : één van de leukste dingen aan mijn werk vind ik de diversiteit aan taken en het werken met een gevarieerde doelgroep , ik vind het fijn om maatschappelijk van belang te zijn , je hebt binnen Fier de mogelijkheid om je eigen deskundigheid te vergroten, op welk moment dan ook .

Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken bij Fier? Lees dan vooral verder.

Onze werkwijze

Wij geloven in een integrale werkwijze. Een cliënt krijgt ondersteuning vanuit verschillende vakgebieden. Omdat we onze cliënten op die manier het beste kunnen helpen.

Samen bekijken wij op basis van gelijkwaardigheid welke aanpak voor een cliënt gewenst is. Uitgangspunt is hierbij altijd : wat is belangrijk voor deze cliënt.

Het mooie aan deze werkwijze is dat je als team verantwoordelijk bent binnen deze complexe casuïstiek.

De functie

Als orthopedagoog, met specialisatie kind en jeugd, behandel en begeleid je cliënten en hun systemen. Je woont multidisciplinaire cliëntbesprekingen bij en levert daar een actieve bijdrage aan.

Wie ben jij?

Fier is een organisatie met ambitie. We gaan voor de best mogelijke zorg en daar is nog het nodige in te doen. De werkomgeving is continue in beweging en al onze cliënten hebben trauma’s als gevolg van (seksueel) geweld.

Jij bent iemand die zich senang voelt bij flexibel en proactief werken. Als orthopedagoog ben je betrokken bij de diagnostiek en de evidence based behandeling.

Met het multidisciplinaire team werk je aan alle facetten van trauma gerelateerde problematiek, zodat cliënten kunnen bouwen aan een veilige toekomst.

 • Heb je daarnaast;
 • Een afgeronde postdoctorale universitaire opleiding Orthopedagogiek of Psychologie;
 • Relevante werkervaring;
 • Oog voor cliënten en een goed inlevingsvermogen;
 • Een oplossingsgerichte en collegiale werkhouding?
 • Dan komen we graag met je in contact!
 • Wat kunnen wij jou bieden?

  We bieden je de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot expert op het gebied van geweld in afhankelijkheidsrelaties en de traumabehandeling die hierbij komt kijken.

  Je wordt uitgedaagd om het beste in jezelf, in je collega’s en cliënten naar boven te halen. De samenwerking binnen het multidisciplinair team maakt dat je veel kennis opdoet over het complete behandeltraject, andere disciplines en de werkwijze bij Fier.

  De inschaling geschiedt op basis van opleiding en werkervaring en is conform cao Sociaal Werk (salarisindicatie : min. €3.

  494,- / max. €4.712,- bruto per maand).

  Meer weten over Fier, onze visie en werkwijze? Kijk op : www.fier.nl / over-fier of lees het Fier-magazine : www.fier.nl / magazines.

  Heb je interesse, maar heb je specifieke vragen of wil je graag nog meer informatie? Bel dan met Harmke Siegersma, teamleider.

  Team Noord-West, via telefoonnummer 058 - 215 70 84.

  Solliciteren

  Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan vóór 17 december 2021 door te klikken op de sollicitatiebutton. We hanteren een actief referentiebeleid.

  Vermeld op je CV daarom minimaal twee referenties die we kunnen benaderen. De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet.

  Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG).

  Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  SolliciterenSolliciteren

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier