HR Assistent
VERWATER
Regio Rotterdam, Zuid-West Nederland
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

In de rol van HR assistent ondersteun je het HR team. Voor het HR team verzorg je de administratie en communicatie omtrent de in- / door- / uitstroom, verzuim en opleidingen / trainingen voor het personeel.

Daarnaast help je bij het opstellen van brieven en contracten, het scannen en uploaden van alle documenten en zorgen dat alles juist in het personeelsinformatiesysteem komt te staan.

In deze functie maak je onderdeel uit van de HR afdeling. Je werkt op ons prachtige hoofdkantoor op de Heijplaat in Rotterdam.

Wat wij vragen?

Wij zijn op zoek naar iemand die van een lekker werktempo houdt, positief is ingesteld, energie uitstraalt, graag in contact is met collega’s en sfeer brengt binnen de afdeling.

Daarnaast zoeken we iemand die zelfstandig kan werken, accuraat is en enthousiast wordt van plannen en organiseren.

Een MBO opleiding en administratieve / secretariële werkervaring is meer dan gewenst voor deze functie. Daarnaast is goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk) van groot belang.

Wat bieden wij

Je gaat aan de slag bij een prachtige organisatie waar hard werken onderdeel van het DNA is en collegialiteit in het karakter zit.

Je werkt samen met sociale vakspecialisten waarmee jij continu voor kwaliteit gaat. Bij ons is geen dag hetzelfde! Naast hard werken is er ook ruimte voor grapjes en plezier, bijvoorbeeld een zomer-bbq of een gezellige (kerst)borrel met collega’s. Verder bieden wij :

 • Een super afwisselende functie (die niet snel zal vervelen)
 • Een gezellig team waarin net zo hard wordt gelachen als gewerkt
 • 30 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband
 • Een goed pensioen van Nationale Nederlanden
 • Een fantastisch hip en modern kantoorpand met uitzicht op de haven én de Euromast
 • Een baan voor de lange termijn
 • Wie zijn wij :

  Verwater is een dienstverlener voor industriële en (petro-)chemische installaties. We zijn gespecialiseerd in tankonderhoud, tankbouw, vijzelen van tanks, civiele werken, leidingwerken, turn-arounds, schilderwerken, E&I, E&A, panelenbouw en engineering.

  Veiligheid, Kwaliteit en Betrouwbaarheid zijn het fundament van ons succes.

  Hebben we je kunnen overtuigen? Solliciteer dan snel! Dit kan via de onderstaande solliciteer’ button.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier