Psychiater volwassenenzorg
Eleos
Hoevelaken
6 dagen geleden

Wij zoeken een psychiater volwassenenzorg in Hoevelaken

In de functie van psychiater bij , ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van zorg. Daarom zorg jij voor de ontwikkeling hiervan binnen de afdeling volwassenzorg.

Dit doe je niet alleen. Je werkt namelijk met een deskundig behandelteam. Dit team bestaat uit o.a. basispsychologen, gz-psychologen, klinisch psychologen, artsen, psychotherapeuten, verpleegkundige specialisten en sociaal psychiatrisch verpleegkundigen.

Het team kenmerkt zich door de combinatie van veel saamhorigheid én de ambitie om de best mogelijke zorg te bieden. Ook de christelijke identiteit wordt gedeeld.

Je draagt zorg voor psychiatrisch onderzoek en behandeling van cliënten

Bij specifieke casussen ben je regiebehandelaar en betrokken bij het medicatieproces. In regio Midden is er een dagdienst acute zorg voor onze cliënten.

Jij draagt hieraan bij als achter achterwacht. De herstelgerichte benadering vormt een belangrijk uitgangspunt voor de behandeling van onze cliënten.

Jij hebt een actieve en stimulerende inbreng

Wij zoeken een psychiater die een actieve, stimulerende inbreng heeft in het multidisciplinaire diagnostiek- en behandeloverleg.

Je weet te relativeren in een omgeving die zich continu ontwikkelt. Ook heb je een binding met onze systeemgerichte werkwijze bij diagnostiek en behandeling.

Als psychiater bij Eleos kun je hierop rekenen

 • Je krijgt arbeidsvoorwaarden volgens de cao ggz (€ 5.430,- tot € 9.489,- per maand).
 • Je hebt een inhoudelijk veelzijdige uitdaging met een breed scala problematieken.
 • Je werkt vanuit een moderne locatie in Hoevelaken met mogelijk een dag in de regio.
 • Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek;
 • Je krijgt ruimte om jezelf te door middel van trainingen en opleidingen. Denk daarbij aan ons opleidingsprogramma over identiteit en herstel.
 • Dit programma is ontwikkeld door het Kennisinstituut christelijke ggz (Kicg).

 • Je hebt geen avond-, nacht- en weekenddiensten.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier