Chauffeur rijbewijs BE
Give a Day
NL
4 dagen geleden

Your volunteer experience

We bieden je een boeiende job met veel afwisseling in een ontspannen werksfeer. De vele toffe collega's krijg je er gratis bij! Verder zorgen we regelmatig voor korte rijbewijs BE-

coachings met handige tips & tricks, gezellige bijeenkomsten met je medevrijwilligers (altijd met lekkers uiteraard!), interactieve en leerrijke sensibiliseringsacties bij scholen, bedrijven en evenementen, ...

This vacancy is running

Content volunteer vacancy

Zonder chauffeur geen sensibiliseringsacties! Als chauffeur breng je de tuimelwagen en / of de VR-Mobiel veilig naar de juiste locaties overal in Vlaanderen.

Zelfs al loopt de wekker op sommige dagen (veel té) vroeg af of kan je pas laat onder de wol kruipen, jij bewaart je glimlach en goede humeur van de vroege tot in de late uurtjes.

En niet onbelangrijk, jij draagt veilig verkeer in het hart!

 • Independent
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier