Productiemedewerker metaalbranche Venlo
Manpower
Limburg, Venlo, NL
6 dagen geleden

Over de functie

Als productiemedewerker ben jij bezig met het behandelen van de metalen profielen die in dit bedrijf worden geproduceerd.

Elke dag is anders, omdat de opdrachten erg verschillend zijn. Voor dit bedrijf zijn we op zoek naar mensen voor twee verschillende afdelingen, de zagerij en de afdeling afbramen.

Wij kijken samen met jou naar welke functie bij jou en je wensen past.

Heb jij minimaal een jaar ervaring als productiemedewerker in de metaalbranche en ben je op zoek naar een fulltime functie bij een leuk bedrijf waarin je in twee ploegen werkt?

Dan is uitzendbureau Manpower op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Wanneer je op de afdeling zagerij komt te werken, ga jij je bezig houden met het op maat zagen van de aluminium profielen.

Dit doe je door gebruik te maken van technische tekeningen. Vervolgens borstel je de profielen en controleer je de maten met behulp van een digitale schuifmaat.

Ga je werken op de afdeling afbramen, dan houd jij je bezig met de afwerking van de metalen profielen. Jij krijgt elk profiel in handen en controleert deze.

Vervolgens ga je ervoor zorgen dat het profiel netjes is afgewerkt, door gebruik te maken van verschillende gereedschappen.

Je gebruikt daarvoor bijvoorbeeld mesjes en schuurpapier. Daarna gaan de profielen in een bad waardoor ze helemaal schoon zijn.

Werktijden

Je gaat werken in twee ploegendiensten met de volgende ploegentijden :

Maandag t / m donderdag : van 5.30 uur tot 14.00 uur en van 14.00 uur tot 22.30 uur.

Vrijdag : van 5.30 uur tot 12.30 uur en van 12.30 uur tot 19.30 uur.

Het komt regelmatig voor dat je overwerkt en op zaterdag werkt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier