Verpleegkundige Neurologie
Medisch Centrum Haaglanden
Den Haag
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige op onze afdeling Neurologie verwachten wij dat je goed klinisch kunt redeneren en kunt handelen en schakelen in een hoog werktempo.

Dit maakt je werk uitdagend, spannend en het zorgt voor werkplezier en dynamiek op deze afdeling. Wij spreken natuurlijk uit ervaring! Weet dat je er nooit alleen voor staat, je kunt altijd terugvallen op je deskundige collega’s voor hulp en advies.

Je komt te werken in een hecht, afwisselend en multicultureel team, met ervaren en jonge verpleegkundigen. Iedereen leert van elkaar en is kritisch op elkaar, zodat er op professioneel niveau een hoge kwaliteit van zorg wordt geleverd aan onze patiënten.

Over het Neurocentrum van HMC

Mensen komen van heinde en verre naar het Neurocentrum van HMC. Specialisten behandelen hier ziekten en neurologische aandoeningen aan de hersenen, wervelkolom, zenuwen, het ruggemerg en de spieren.

Ons Neurocentrum met neuro-vasculaire en -chirurgische zorg is één van de twee speerpunten binnen HMC. De instroom van onze multiculturele patiënten op onze afdeling is zeer divers, met name acute neurologische en postoperatieve neurochirurgische patiënten worden hier opgenomen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier