Tijdelijk: bijbaan klantenservice medewerker Menzis bij Cendris (€10,10 per uur) in Groningen
YoungCapital
Groningen, NL
3 dagen geleden
source : Officevacatures

Als klantenservice medewerker bij Cendris-Menzis in Groningen beantwoord jij vragen die klanten hebben over hun zorgverzekering.

Heeft een klant een vraag over de betaling van zijn factuur? Dan bespreek jij de mogelijkheden om deze in termijnen te betalen.

Wil een klant meer informatie over een aanvullende verzekering? Jij luistert goed en denkt mee welke polis het beste bij de klant past.

Ook informeer je de klant over het eigen risico, vergoedingen et cetera. Kortom : een leerzame baan en mooie aanvulling op jouw CV!

We gooien je natuurlijk niet zomaar in het diepe. Voor je aan het werk gaat, volg je een uitgebreide betaalde training én vergoeden wij jouw WFT Zorg diploma.

Op jouw eerste werkdag als klatenservice medewerker ben jij een echte expert op gebied producten en diensten van Menzis.

Heb je je Wft-diploma al?

Super! Dit betekent dat je sneller aan de slag kunt met de training en hierbij ook nog eens een bonus krijgt van €250 bruto.

Blijf je dan tot minimaal eind januari werken? Dan krijg je nog eens een bruto bonus van €250!

Werktijden

De afdeling is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 19.00 uur. Binnen deze openingstijden moet je minimaal 16 uur per week beschikbaar zijn en kun je tussen de 12 en 40 uur ingezet worden.

Of je parttime of fulltime werkt, bepaal je zelf! Waneer jij gaat beginnen? Ook dat bepaal jij zelf. Cendris is een voorloper op het gebied van trainingen : 90% van de training deel jij zelf in op locatie en 10% van de training doe je thuis!

Functieeisen

 • Minimaal mbo4-werk- en -denkniveau;
 • Werkervaring is niet verplicht. Jouw motivatie om klanten zo goed mogelijk te helpen, vinden we belangrijker.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent in staat om een Verklaring Omtrent Goed Gedrag (VOG) aan te vragen.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een leerzame tijd binnen een gezellig team!
 • Een Wft Zorgcertificaat op de kosten van YoungCapital;
 • Een reiskostenvergoeding als je meer dan 10 km van je werk af woont;
 • Een betaalde training die is aangepast op jouw prive leven!
 • Een uurloon van €10,10 bij 22 jaar en ouder (exclusief vakantiegeld en -dagen);
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier