CE Chauffeur
Teamflex Personeelsdiensten
Assendelft, Noord-Holland
13 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Deze opdrachtgever zorgt zo goed voor haar personeel dat er maar zelden een vacature vrijkomt. Overwerken komt niet voor en is je shift eerder klaar dan krijg je alsnog volledig uitbetaald!

Je werkt als CE chauffeur afwisselend in dagdiensten (gedurende 2 weken) en nachtdiensten (gedurende 1 week). De shifts hebben een duur van 9 uur.

In een team van 3 chauffeurs ben je verantwoordelijk voor 2 vrachtwagens.

De dagdiensten

Als je overdag rijdt, begint jouw werkdag om 6 : 00 uur vanaf de standplaats Assendelft. Het aantal ritten ligt tussen de 18 en 25.

Deze ritten gaan voornamelijk langs bouwplaatsen waar je warmtepompen, radiators en dergelijken aflevert. Ook lever je voor installateurs af bij particulieren.

Je rijdt de dagdiensten gedurende twee weken. Deze ritten zijn met een bakwagen.

De nachtdiensten

De nachtdienst begint ook in Assendelft en start om 18 : 30 uur. Je rijdt met een lege wagen naar Doetinchem alwaar je anderhalf uur bezig bent met laden van installatiematerialen.

Dit wordt gedaan met een pompwagen en is niet zo zwaar als winkeldistributie, dus fysieke ongemakken blijven je bespaart.

Na het laden rijd je terug naar Assendelft en zit jouw dienst erop. De nachtdiensten rijd je gedurende een week, deze ritten zijn met een trekker-oplegger combinatie.

Binnen 1,5 jaar een vast contract bij de opdrachtgever

Nadat je een half jaar via Teamflex hebt gereden, kom je in aanmerking voor een jaarcontract bij de opdrachtgever. Na een het jaarcontract kom je in aanmerking voor een vast contract bij de opdrachtgever.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier