Tekenaar / BIMmodelleur
HOMIJ
Ittervoort
14 uur geleden

Ben jij accuraat, resultaatgericht en wil jij je verder ontwikkelen? Dan ben jij de fulltime Tekenaar / BIM-modelleur die we zoeken.

Jouw DNA past bij HOMIJ!

Jouw DNA past bij HOMIJ!

Als Tekenaar / BIM-modelleur heb je een belangrijke rol. Van het begin van een project tot en met oplevering en ingebruikname draait het om jouw werk.

Bij HOMIJ kan je rekenen op een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Maar HOMIJ Technische Installaties biedt je nog veel meer.

Een informele, prettige werkomgeving waarin we zelfstandigheid en initiatief stimuleren. Een collegiale sfeer waarin we installaties bouwen die onze klanten optimaal comfort, veiligheid, duurzaamheid en een gezond binnenklimaat opleveren.

Bij HOMIJ heb je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Met bijna 600 medewerkers en 7 vestigingen door heel Nederland kun je bij HOMIJ namelijk alle kanten op.

Gevarieerde projecten en volop kansen om jouw loopbaan vorm te geven zoals jij dat wilt. Het DNA van HOMIJ is een ABCD’tje.

We zijn Actief en Betrokken. We leveren Comfort en Duurzaamheid. Spreekt jou dit aan? Kom dan als Tekenaar / BIM-modelleur bij ons team.

Want dan pastjouwDNA bij HOMIJ!

Jouw profiel

Als je deze vacature bekijkt weet je al wat het werk als Tekenaar betekent, wellicht heb je ook ervaring als BIM-modelleur.

Maar in ieder geval wil je je als BIM-modelleur ontwikkelen. Verder is belangrijk dat je pro-actief en een teamspeler bent.

Voldoe je hieraan, check dan ook even deze laatste puntjes :

 • Een mbo opleiding in relevante richting
 • Enkele jaren werkervaring als Tekenaar en / of BIM-modelleur
 • Ervaring met gebouwde omgeving (utiliteitsbouw en / of woningbouw)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier