Start als fulltime partner specialist bij onze opdrachtgever bol.com in Utrecht
YoungCapital
Utrecht, NL
18 uur geleden
source : Officevacatures

Bol.com, de grootste webshop van Nederland, heeft service en snelheid hoog in het vaandel staan. Het assortiment is bijna eindeloos en je vindt er alles van cd's tot kinderspeelgoed.

Als Partner Specialist ondersteun je ondernemers die verkoper zijn bij bol.com.

De online winkel bol.com en haar verkopers heeft service en snelheid hoog in het vaandel staan. Als partner specialist ben je de link tussen de verkoper, koper en bol.

com. Samen met jouw team help jij elke verkoper snel, zorgvuldig en proactief door het geven van het juiste advies. Dit doe je telefonisch maar kan ook per e-

mail. Dankzij jouw enthousiasme en creativiteit heb jij op elke vraag een antwoord en daar houdt je werk niet op! Zo kan je de verkoper helpen met de vragen van klanten, terwijl je het andere moment een pakket traceert, of speur je op de website, afgewisseld met tafeltennis of fifa.

Dankzij jouw scherpe adviezen weet de verkoper precies hoe hij zijn eigen bedrijf nog succesvoller kan maken. Door als een actieve partner mee te denken, bouw je aan een sterke relatie en zorg je ervoor dat het bedrijf de verkoper zich blijft onderscheiden.

En belangrijker nog : je verrast elke verkoper met je aandacht en je talent vervangen door advies!

Er wordt niet van je verwacht dat je alle ins en outs van de dienstverlening meteen kent. Je begint natuurlijk met een uitgebreid trainingsprogramma je zal allereerst een training volgen waarin het werk stap voor stap wordt uitgelegd zodat jij volledig mee kan met het team.

Extra coaching nodig? Geen probleem! Als jij erom vraagt, krijg je precies de hulp die je nodig hebt.

Blijf jij hard werken en laat je elke dag weer zien dat je het vak in de vingers hebt? Dan ga je mee in mooie mogelijkheden binnen de afdeling.

We zoeken mensen die lang van toegevoegde waarde willen zijn binnen het Partner Specialisten team van bol.com en daar staan mooie dingen tegenover.

Jij zal starten op een salaris van €1850,- bruto per maand, presteer je goed? Dan zal je na drie maanden overgaan naar € 2000,-

bruto per maand. Daarnaast draai je volledig mee in het beoordelingssysteem van bol.com en zal je bij een goede beoordeling doorgroeien in salaris.

Een mooie kans om veel ervaring op te doen, jezelf te ontwikkelen en ook in salaris te groeien.

Functieeisen

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Jij hebt minimaal één jaar werkervaring in een servicegerichte functie (mag ook uit stages / bijbanen komen).
 • Jij bent ondernemend en rust niet voordat je de oplossing voor jouw case hebt gevonden.
 • Je bent in staat jouw communicatie af te stemmen op je gesprekspartner, op alle niveau's.
 • Jij bent fulltime en je bent sowieso beschikbaar op maandag en ongeveer 1 x in de 6 weken op zaterdag beschikbaar. Daarnaast ben je minimaal één avond in de week (tot 20 : 00 uur) beschikbaar.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je gaat aan de slag binnen een uitdagende e-commerce organisatie, een unieke plek om ervaring op te doen.
 • Je werkt voor en met ondernemers aan jullie gezamenlijke succes.
 • Je bent een essentieel onderdeel van een gezellig, hardwerkend team.
 • Je werkt voor één van de tofste werkgevers van Nederland!
 • Een marktconform salaris van €1850,- bruto per maand met groei in salaris bij goed functioneren!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier