Administratief medewerker
Randstad
ARNHEM, NL
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Administratief medewerker

Op zoek naar een functie als administratief medewerker met veel variatie? Krijg jij verschillende systemen snel onder de knie en wil jij graag bijdragen binnen een organisatie met een internationale focus?

Wellicht is dit jouw match!

Over de organisatie

Je komt te werken voor een wereldwijd toonaangevende organisatie op het gebied van technische diensten. Hierbij kun je denken aan het testen en inspecteren van industriële faciliteiten en het testen van producten volgens veiligheidsnormen tot certificatie van management systemen, personen en vervolgopleidingen.

Het bedrijf kenmerkt zich door een duurzame ontwikkeling.

Jouw werkzaamheden

Momenteel zoeken wij een medewerker die ondersteuning gaat bieden op de administratieve afdeling. De organisatie werkt met verschillende projecten bij klanten.

Jij bent verantwoordelijk om deze projecten vast te leggen in SAP. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de facturering van deze projecten en zorg je voor de juiste afhandeling hiervan.

Denk bijvoorbeeld aan het beantwoorden van vragen van de klant m.b.t. facturen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de rapporten en certificering voor de klant en zorgt dat deze bij de klant komen.

Daarnaast heb je ook een ondersteunende rol voor jouw collega’s die de projecten bij de klant uitvoeren.

Wij zoeken

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • ervaring met SAP in het afgelopen jaar is een vereiste;
 • recente ervaring met administratieve werkzaamheden;
 • goed onderlegd in Engels (zowel taal als geschrift);
 • minimale beschikbaarheid van 32 uur, voorkeur 40 uur;
 • per direct beschikbaar.
 • Wij bieden...

  Een unieke functie voor minimaal 6 maanden. Het salaris ligt tussen de €2350 en €2600 op basis van 40 uur per week. Je wordt door de organisatie ingeschaald op basis van scholing en ervaring.

  Interesse?

  Ik ontvang je sollicitatie graag via de ’solliciteren knop’’. Ben je latent op zoek of twijfel je nog? Neem voor meer informatie gerust contact met Angela of Vera via 026-3536185.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier