Stagiair communicatie Jeugdbescherming & Reclassering
Leger des Heils
Utrecht, NL
6 dagen geleden

Kun jij lekker schrijven? Ben je nieuwsgierig, heb je lef en stap je onbevangen af op mensen om hun verhaal te horen? Dan is deze functie echt wat voor jou!

Wat je doet

Je gaat erop uit, tekent ervaringsverhalen op van medewerkers of vlogt daarover. Je draagt je steentje bij aan tal van andere communicatie-

activiteiten en doet ervaring op als allround adviseur. Tevens richt je je op onze arbeidsmarktcommunicatie, waarbij je content voor onze LinkedIn-

pagina verzamelt en verwerkt. Je struint daarbij het netwerk af op zoek naar informatie die bij ons past.

Wij vragen

We zijn op zoek naar een derdejaars hbo-student communicatie / journalistiek die vanaf september 2019 vijf maanden beschikbaar is.

Een enthousiasteling die alle kneepjes van het communicatievak wil leren en zich wil verdiepen in de online wereld van LinkedIn.

Wij bieden

Een inspirerende en uitdagende werkomgeving, professionele begeleiding en een prima stagevergoeding.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is een christelijke organisatie, wereldwijd actief in meer dan 130 landen. We verlenen hulp aan mensen zonder helper , onder meer op het gebied van maatschappelijke opvang, verslavingszorg en kerkelijk werk.

Leger des Heils Jeugdbescherming & Reclassering is een onderdeel van het grote geheel en richt zich op cliënten die via de rechter een gedwongen maatregel opgelegd hebben gekregen.

Via de reclassering in bijvoorbeeld Toezicht of Gedragstrainingen, via jeugdbescherming in bijvoorbeeld Ondertoezichtstelling of Voogdij.

Lijkt dit je wat?

Wil jij wel meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Galiëne Pott via : Ben je meteen enthousiast? Maak dan meteen gebruik van het sollicitatieformulier.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier