Timmerman / meubelmaker / teakdekker
Regiodienst
Oss, Netherlands
3 dagen geleden

Introductie

Ben jij een meubelmaker / interieurbouwer en wil je graag werken in het luxe segment? Ben je een timmerman die alles graag zeer net afgewerkt wilt hebben?

Ben jij een teakdekker en ben je opzoek naar een fijn befrijf, waar je geen nummer bent? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor een opdrachtgever in teakdekker in het luxe segment zijn wij met spoed opzoek naar nieuwe medewerkers!

Organisatie

De organisatie iis een vooruitstrevend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het (pre-)fabriceren en monteren van teakdekken op luxe tot de mega jachten.

Zo hebben zij projecten over heel de wereld, waar jij ook aan zou kunnen werken! In het bedrijf heerst er een prettige werksfeer en ook al werken veel mensen op verschillende plaatsen, je bent geen nummer en iedereen helpt elkaar en is er ook voor elkaar.

Er heerst een trots als je praat met de mensen bij welk bedrijf zij aan het werk zijn uiteraard wel met een gezonde dosis West Friese nuchterheid.

Het bedrijf zoekt mensen voor lange termijn, er is dus zicht op een vast contract en heeft geen moeite om je op te leiden tot de topper die jij graag zou willen zijn.

Functie

Jij als (aankomend) teakdekker komt in een klein en informeel team te werken. Jij werkt op locatie (zowel binnen- als buitenland).

Je werkt 38 uur op locatie en er worden lange dagen gemaakt. Dit houdt in dat jij zondagavond vertrekt naar de locatie in Nederland en donderdag alweer terug bent.

Dit betekend dat ondanks je fulltime werkt, je een lang weekend hebt!

Je wordt opgeleid in het specialisme en uiteraard vraagt dit gezien de deadline een stukje zelfstandigheid als jij zover bent om zelfstandig te werken.

Ook werk je samen met je team aan de deadline op de mooiste jachten. Als (aankomend) teakdekker is het belangrijk dat je een goede dosis vindingrijkheid hebt, voor als het niet loopt zoals het moet lopen en ook vind je kwaliteit leveren erg belangrijk.

Daarom heb jij lang weekend en word jij een specialist in het teakdekken.

Functie eisen

Jij als (aankomend) teakdekker bent in bezit van :

 • Relevante opleiding binnen de machinaal houtbewerken (bij voorkeur aan het hout- en meubileringscollege);
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Bereidheid om te reizen en te verblijven op locaties in binnen- en buitenland
 • Kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Ervaring met (machinale houtbewerking)
 • Het nastreven van kwaliteit
 • In bezit van rijbewijs B is een pré.
 • Aanbod

  De opdrachtgever biedt jou een zicht op een vast contract, gevarieerd en afwisselend werk, leuke collega’s met de bijbehorende prettige werksfeer, doorgroeimogelijkheden, de mogelijkheid om te reizen naar bijvoorbeeld China, de jachten te zien van miljardairs / biljardairs en hard werken wordt uiteraard goed beloond.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier