Chauffeur (s) internationaal gezocht!
IQ Select
Den Haag, NL
13 dagen geleden

Voor een prachtig en professioneel familiebedrijf zijn wij per direct op zoek naar vrachtwagenchauffeur (s) die in het bezit zijn van het CE rijbewijs!

Voor dit mooie werk ga je koel / frozen producten distribueren binnen de Benelux (en optioneel naar Engeland) en aangezien je de hele week weg bent vragen wij chauffeur (s) uit heel Nederland te reageren.

De standplaats is Middelharnis.

Dus ben jij bereid om 12 dagen achtereen (maandag tot vrijdag erop) van huis te zijn? Vind jij het prettig om binnen de Benelux en op Engeland te rijden?

Heb jij ervaring als internationaal chauffeur en in het bezit van CE rijbewijs? Weet je van aanpakken en heb je een flexibele instelling?

Reageer dan snel via de mail info iqselect.nl of bel 0180-745747.

Na een korte periode via ons ga je vast in dienst bij deze goede en stabiele werkgever!

Functie eisen :
 • Rijbewijs CE
 • Over de werkgever

  IQ Select als werkgever :

  Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus.

 • Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega'
 • s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

  IQ Select - het betere werk

  Wat wij bieden

  Betaling conform cao TLN en alle vergoedingen waar je recht op hebt

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier