Docent Engels
ROC van Flevoland
Hilversum, NL
6 dagen geleden

Dit en meer ga je doen

Ben jij die docent Engels die affiniteit heeft met de mediabranche? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het team media is de afgelopen jaren hard gegroeid en de vakgroep Engels groeit nu mee. Je gaat samen met je collega's lessen geven aan alle niveau's én de verschillende opleidingen binnen het team media.

Je ontwikkelt lesmateriaal en je kunt je ervaring uit de media branche omzetten in mooie lesopdrachten. Naast het lesgeven krijg je (op den duur) ook andere werkzaamheden zoals mentoraat en deelname aan teambrede projecten.

Het team media bestaat uit ongeveer 60 bevlogen en betrokken collega's die veelal in het bedrijfsleven hun sporen hebben verdiend en hun kennis en ervaring nu inzetten voor mooie onderwijsconcepten voor onze studenten.

Dit verwachten we van jou

Je legt moeiteloos de verbinding tussen jouw vakgebied en de context van de beroepen waarvoor je onze studenten opleidt.

Je bent een betrokken collega, gericht op samenwerking, flexibel, staat open voor feedback en communiceert open en transparant.

 • een voor de functie relevante lesbevoegdheid of
 • bereid om op korte termijn je bevoegdheid te behalen
 • affiniteit met onze leuke en zeer diverse doelgroep
 • hart voor het mbo
 • je beheerst de benodigde digitale vaardigheden
 • Meer dan alleen goede voorwaarden

  De werkwereld om je heen verandert continu. Daarom zetten wij vol in op je ontwikkeling. Trainingen, opleidingen, workshops wat jij nodig hebt, maken wij mogelijk.

  Daarnaast kun je rekenen op doorgroeikansen en prima arbeidsvoorwaarden.

 • Een salaris in schaal 10 (cao mbo) van maximaal € 4.359 bruto per maand, als je fulltime werkt
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Ruime vakantieregeling
 • Deelname aan het ABP pensioen
 • Doorgroeikansen binnen de organisatie
 • Een goede reiskostenvergoeding
 • Niet meer wachten, maar reageren

  Ben jij die WOORDKUNSTENAAR? Heb jij dat beetje meer? Dan hopen we dat je snel reageert. Klik op de button solliciteren en stuur meteen je cv mee.

  We laten je dan snel weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek. Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

  Hier ga je werken

  Welke interesse een student ook heeft, MBO College Hilversum heeft er een opleiding voor. Met zo’n 100 vakopleidingen in 15 sectoren kun je gerust stellen dat we veelzijdig zijn.

  Studenten kiezen voor MBO College Hilversum omdat ze graag de ruimte krijgen om zelf te ontdekken wie ze zijn, waar hun kracht ligt en welk beroep het beste bij hen past.

  We helpen onze studenten bij het kiezen van hun eigen leerroute, zodat ze kunnen leren op een manier die bij hen past. Ontdekkingsgericht leren, noemen wij dat.

  Bij ons leren studenten naast een vak ook belangrijke persoonlijke vaardigheden. Zo zijn ze helemaal klaar voor hun toekomst in werk of vervolgopleiding én de maatschappij.

  Als je kiest voor MBO College Hilversum dan kies je voor een sfeervolle en gezellige school met alle ruimte voor verfrissende ideeën.

  De school, die goed te bereiken is met het OV, is een plek waar studenten én medewerkers met trots en plezier naar toe gaan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier