Productiemedewerker
Randstad
Hardinxveld, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een leuk productiebedrijf zoeken wij veel productiekrachten. Jij houd je bezig met het verpakken van producten, het bedienen van machines en het stapelen van producten.

Heb jij meer in je mars, dan zijn er mogelijkheden voor doorgroei.

Wie ben jij?

Een productiemedewerker die graag de handen uit de mouwen steekt. Je hebt als productiemedewerker oog voor hygiëne en houd je aan de voorschriften.

Je verricht fysieke werkzaamheden : je kan tillen, stapelen en een machine bedienen. Heb jij meer in je? Dan kun je zelfs aan een lijn worden opgeleid richting operator.

Je leest en spreekt goed Nederlands.

Wat bieden wij?

Een fulltime baan voor langere tijd in een 3-ploegendienst.

Een start salaris tussen de € 10,35 en € 11,35 bruto per uur. Een ploegentoeslag van 19% en ook nog ADV-vergoeding.

Vanwege de ploegendiensten heb jij eigen vervoer. Ook met de trein is dit bedrijf bereikbaar. Heb jij interesse, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier