Account Manager Binnendienst
Otis B.V.
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Jouw profiel

Dit wordt jouw eerste of tweede stap in je loopbaan na je afgeronde (commerciële) HBO / WO-opleiding, waarbij je de ambitie hebt om naar een commerciële buitendienst positie door te groeien.

Natuurlijk heb je affiniteit met techniek, ben je commercieel gedreven, ondernemend en resultaatgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een sterke wilskracht.

Tot slot beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed.

Otis

Otis is een dynamische onderneming, met een resultaatgerichte bedrijfscultuur. Wij zijn de wereldmarktleider op het gebied van personentransport.

Wij produceren, installeren, moderniseren en onderhouden liften, roltrappen en rolpaden, in meer dan 200 landen en met ruim 60.

000 collega’s, waarvan ruim 350 in Nederland. Otis heeft vestigingen in Utrecht, Badhoevedorp, Hoogeveen en Best. Je vindt o.

a. Otis liften in de Eiffeltoren en de Burj Khalifa en nationaal in de Mondriaantoren in Amsterdam en de Delftse Poort in Rotterdam.

Volledige naam Motivatie Upload CV Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte : 2 GB. Voorkeur contact Hoe wilt u dat we u bereiken?

Emailadres (optioneel) Telefoonnummer (optioneel) Share This

 • E-mail
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier