System Engineer - Gouda - Junior
iSense ICT Professionals
Gouda, NL
4 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Wil jij aan de slag als DevOps Engineer binnen een innovatieve en complexe omgeving in regio Den Haag? Je zal onder meer werken met Cloud, Linux , Puppet , CI / CD, Git lab en Docker .

Spreekt dit je aan en wil je werken met de nieuwste technieken, reageer dan snel!

 • Ontwerpen en implementeren van CI / CD straten, piplines en het automatiseren van de omgeving;
 • Optimaal inrichten en beheren van private cloud en data-center clusters;
 • Zowel ontwikkelen (object-georiënteerd) als beheren van de diverse systemen;
 • Implementeren van de nieuwste technieken;
 • Sparringspartner voor de product-owners en architecten.
 • Functie-eisen :

 • Afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Ervaring / kennis van Open Source en een Open Source-mindset;
 • Kennis en / of ervaring met Cloud, Linux , Puppet , CI / CD, Git lab en Docker ;
 • Je bent leergierig, kwaliteitsgericht en communicatief vaardig.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Bij iSense kijken we niet alleen naar hoe groot je als IT professional nu al bent, maar ook naar hoe groot je nog kan worden! Want waarom zou je een baan nemen die straks niet meer past?

  Wij geloven namelijk dat er altijd nog groei in je carrière zit. Of dit nu gaat om nieuwe skills die je ontwikkelt of om een betere werk privé balans.

  Samen gaan wij voor jouw groei, persoonlijk en professioneel. Jouw carrière, op de groei! Samen met de IT community gaan we voor groei, op technisch en persoonlijk vlak.

  Zo streven wij succes en geluk na, niet alleen nu, maar altijd. Wij willen de beste IT’er op de leukste werkplek, de kennis omtrent IT verder uitbreiden en voorop lopen in de (arbeids)marktontwikkelingen.

  Dit doen we door iedere IT professional de mogelijkheid te geven om te blijven groeien en ieder bedrijf te helpen IT de drijvende kracht te maken.

  Groei, professioneel en persoonlijk, begint bij kennis! Daarom hebben wij maandelijks sprekers uit ons vakgebied te gast die hun expertise met ons delen.

  Raak geïnspireerd, spreek vakgenoten en ga meteen aan de slag met de nieuwe kennis. Belangrijke topics die leven binnen de ICT-community worden behandeld, puur en alleen om kennis met elkaar te delen! Daarnaast verschijnt elk kwartaal de 'ICT-arbeidsmarkt kwartaalrapportage' waarin de belangrijkste ontwikkelingen binnen de ICT- arbeidsmarkt in kaart gebracht worden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier