pedagogisch medewerker
Randstad
UTRECHT, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Heb jij een hart voor kinderen? En wil jij op flexibele basis aan de slag als pedagogisch medewerker? Solliciteer dan direct op deze vacature en kom te werken in en rondom Utrecht.

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen. Je zorgt voor een huiselijke sfeer, zodat de kinderen zich veilig voelen.

Daarnaast houd je de ontwikkeling van de kinderen en de groep goed in de gaten, want je bent als pedagogisch medewerker verantwoordelijk voor de opvoeding van deze kinderen.

Ook houd je contact met de ouders over de ontwikkeling van hun kinderen en dit koppel je regelmatig terug. Dit maakt dat je een cruciale rol speelt in de opvoeding en de ontwikkeling van kinderen!

Waar doe je dit?

Voor verschillende organisaties in Utrecht en omgeving zijn we op zoek naar flexibele pedagogisch medewerkers. Je kunt gaan werken in een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of naschoolse opvang.

Je wordt ingedeeld op diensten op basis van de beschikbaarheid die jij doorgeeft. Dit kun je wekelijks aanpassen aan het aantal uren dat je wilt werken.

Je hebt dus helemaal zelf in de hand hoeveel je werkt!

Wie ben je?

 • je hebt een hart voor kinderen
 • je bent flexibel inzetbaar
 • je hebt een diploma als pedagogisch medewerker (bijvoorbeeld SPW 3 / 4, onderwijsassistent, Pabo, SPH of HBO pedagogiek)
 • Wat bieden wij?

 • een flexibele en betekenisvolle baan
 • de mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen
 • je wordt wekelijks uitbetaald
 • een uurloon tussen de €13,12 en €17,90, afhankelijk van jouw ervaringsjaren (conform CAO in de kinderopvang)
 • Wij vinden het belangrijk om met jou mee te denken in jouw functie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op een vaste basis bij een locatie aan de slag te gaan.

  Wil je dit liever? Geef dit vooral aan! Dan gaan we hierover met jou in gesprek en kijken we wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast zul je begeleid worden door een jobcoach, zodat je je kunt blijven ontwikkelen in je werk.

  Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij bij ons als pedagogisch medewerker aan de slag? We leren je graag kennen! Solliciteer direct door op onderstaande knop te drukken en ons een heldere (korte) motivatiebrief en CV op te sturen.

  Belangrijk : voor ons sollicitatieproces is het verplicht om een referentie in te winnen en een VOG aan te vragen. Wil je meer weten over deze vacature?

  Bel dan naar 030-2337745.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Sollicitatieprocedure

  Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier