Junior Accountmanager VMware in Utrecht
SalesToppers
Utrecht, NL
6 uur geleden

Wil jij ook werken bij een dynamische hightech omgeving? En wil jij je verder verdiepen op het gebied van VMware Solutions! Ben jij die Junior Accountmanager VMware die elke deal weet te closen.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie : Als Junior Accountmanager VMware ben je goed in het binnenhalen van New Business bij de top 500. Je ziet het als een uitdaging om bestaande account verder uit te bouwen.

Als sales tijger ben je het aanspreekpunt voor je klanten. Je inventariseert de behoeften en weet dus goed hoe je de belangen van de klanten zo goed mogelijk kunt behartigen.

Op basis daarvan adviseer je onze solutions. Als Junior Accountmanager VMware ben je creatief in het stellen van doelen en het bepalen van tactieken.

Je luistert naar prospect en denkt met hem mee over zijn behoeften. Je bent een New Business Hunter die iedere prospect weet te overtuigen.

De Ideale kandidaat beschikt over :

Een Junior Accountmanager beschik je over een afgeronde HBO / WO- opleiding. Je beschikt over ervaring in de B2B sales en over uitstekende commerciële en contactuele eigenschappen.

Je bent een New Business Hunter met consultative selling skills. Jouw gedreven en innemende persoonlijkheid zorgen voor een prettige werksfeer.

Je beschikt over kennis software solutions en hebt tenminste 2 jaar ervaring in de sales

Wat bieden wij onze J unior Accountmanager VMware!

Een uitdagende sales functie als Junior Accountmanager VMware bij een snelgroeiende organisatie met veel doorgroeimogelijkheden.

Een beloning die uitzonderlijk hoog is en een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden : Leaseauto, laptop en smartphone en veel aandacht voor coaching en opleiding.

Wij zorgen voor een goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier