Operator voedingsmiddelen 2 ploegen
Hartd.
Oosterhout, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

In deze functie kom jij te werken bij een erg mooie opdrachtgever, ik ben op zoek naar een operator met ongeveer 5 jaar ervaring.

Bij voorkeur heb je deze ervaring opgedaan in de voedingsmiddelen omgeving of in elk geval een gedeelte van je ervaring zodat jij snapt hoe deze omgeving eruit ziet.

In je functie ben je bezig met het mengen van diverse grondstoffen vanuit een receptuur. Of ben je bezig met het bedienen van diverse verpakkingsmachines, wanneer en een productie wissel is kan jij al geen ander de machine volledig ombouwen en daarna afstellen..

Functie eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met ongeveer 5 jaar werkervaring als operator, bij voorkeur ook in de voedingsmiddelen.

Daarnaast bezit je een technisch diploma.

Arbeidsvoorwaarden

Het is bij deze functie de bedoeling dat jij na een korte periode in dienst zal treden bij deze opdrachtgever. Tijdens de periode dat je gedetacheerd bent zullen wij bezig zijn om dit tot een succes te maken! Wij werken met een inlenersbeloning, dat wil zeggen dat wij de salarisschalen volgen zoals de CAO van de opdrachtgever ditzelfde hanteert.

In deze functie zal je een mooie markconforme betaling krijgen, deze wordt aangevuld met een vergoeding voor het werken in 2 ploegen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier