Junior Controller
Walters People
Amsterdam, Noord Holland, NL
1 dag geleden
source : Monsterboard

Junior Controller Ben je een optelsom van vlot in de omgang en degelijk met cijfers? Dan zijn we naar jou op zoek. Voor mijn opdrachtgever, een vastgoedontwikkelaar in residentieel en commercieel onroerend goed in Nederland en Spanje ben ik op zoek naar een Junior Controller.

Bedrijfsomschrijving De organisatie : Onze opdrachtgever is gericht op de ontwikkeling en het beheer van eigen studenten accommodaties in heel Europa.

De focus ligt hierbij voornamelijk service, gastvrijheid, veiligheid en vooral een hele goede sfeer. Op dit moment werken er 20-25 collegas waarvan gezegd kan worden dat dit aantal nog zal toenemen.

Een mooie organisatie dat in de lift zit waarbij ruimte is voor nieuw talent voor jou als Junior Controller. Omschrijving Per saldo zoeken wij Natuurlijk vertellen we je zo nog uitgebreid over de functie en wat de plussen en minnen zijn.

Maar laten we het eerst eens hebben over die van jou. Ben jij per saldo de Junior Controller die we zoeken? Jouw plussen : Je bent zelfstandig als het gaat om het invoeren van administratieve gegevens en de controle hiervan in Exact / Dynamics Empire Je verwerkt gegevens in de crediteuren-, debiteuren-, en bankenadministratie Je werkt gestructureerd en accuraat bij het verwerken van documentatie en het controleren en corrigeren van (sub)administratie Je ondersteund bij het opstellen van de (maand)rapportages inclusief 2 wekelijkse cashflow forecast Je pakt overige werkzaamheden ter ondersteuning van de Finance Manager en Controller makkelijk op Je bent niet alleen goed met cijfers maar ook met letters : je communiceert helder en in foutloos Nederlands en Engels Je hebt minimaal 1-2 jaar ervaring in een soortgelijke functie Je snapt dus ook dat je soms meer uren maakt dan in je contract staan Je hebt een afgeronde MBO 3-4 opleiding in (bedrijf)economische richting Je kan jezelf goed uitdrukken in zowel de Nederlandse- als Engelse taal Je werkt graag in een organisatie die aan het groeien is en je kunt niet wachten om samen met jouw collegas alle uitdagingen op te pakken Je draait je hand niet om voor het beheren en bijstellen van operationele procedures en financile plannen Je bent goed in het ondersteunen bij lopende en ad-hoc verzoeken Je bent precies, maar wel flexibel Je bent 32-40 uur beschikbaar Profiel van kandidaat Aanbod Als je van mensen n cijfers houdt Met jouw team deel je niet alleen de bitterballen je zet je tanden net zo gretig in een maandelijkse of jaarlijkse rapportage.

Tel uit je winst Een klein hecht team waarin je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt en een budget voor borrels en leuke activiteiten.

Je vindt ons zo leuk dat je ons minimaal 32 uur per week ziet. Wij zien jou het liefst voltijd. Je salaris? Daar is helemaal niks mis mee.

Reken op een bedrag tussen de 2900,- en 3750,- euro per maand. Ook zorgen wij voor een reiskostenvergoeding en premievrij pensioen! Wij vinden secundaire arbeidsvoorwaarden, groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en een verantwoordelijke rol net zo belangrijk als jij.

Ik leg je daar graag meer over uit tijdens een persoonlijk gesprek. Word jij de nieuwe collega van mijn opdrachtgever? Reageer dan direct!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier